free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Az űrkutatás legújabb területe a fehérnemű-tervezés

Borsa         Címkék: aerodinamika, fehérnemű, kirakat, kishír, melltartó 0 hozzászólás

Az űrkutatás már a fehérnemű-tervezéshez is elért. Az új melltartó "könnyebb mint a levegő", ráadásul két számmal növeli a mellméretet.

Mi, nők felnőtt életünk nagy részét mindennapos melltartóviseléssel éljük le, elhasználunk jónéhány darabot, ilyennel azonban eddig még nem találkoztunk. Manapság az űrkutatás életünk szinte minden területére kihat, olyan párnákon alszunk és olyan ételeket eszünk, mint az asztronauták, most pedig már a fehérneműnket is űrkutatók kísérletezik ki. Az Asda márka találóan csak Abracadabra névre keresztelt melltartója állítólag légiesen könnyű, és erőlködés nélkül két számmal nagyobbnak mutatja melleinket. A titok a dizájnban rejlik, Antonia Padula, aerodinamikai mérnök olyan eljárást fejlesztett ki, ami által a melltartó tökéletesen illeszkedik a testhez, felveszi annak formáját, ezáltal sokkal esztétikusabb látványt nyújt és nem utolsósorban kényelmesebb is.A 20-29 éves nők több mint 70 százaléka push-up melltartót visel szinte minden nap, egyre több nő fordul plasztikai sebészhez, mert nem elégedett mellei méretével, ezen kíván segíteni az Abracadabra, ami mindössze nagyjából 3000 forintos áron kerül majd a boltokba.


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés