free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Elérhetetlen izgalom

Borsa         Címkék: divat, fehérnemű, kirakat 1 hozzászólás

A britek manírossága és ridegsége szerencsére nem jelenik meg azokon az izgalmas fehérneműkön, amelyek az Agent Provocateur neve alatt futnak. Bemutatjuk.

Az Agent Provocateur az a fehérneműmárka, ami Nagy Britanniából indulva meghódította az egész világot. Szemtelen harisnyatartót, kövekkel kirakott mellbimbótakarót, csábító maszkot, kristállyal díszített korbácsot, szédítő illatú parfümöt, krémet, masszázsolajat is forgalmaz. Nézzük meg ezeket a fehérneműket, garantált, hogy mindannyian lázba jövünk! A márka két ember: Joseph Corré és Serena Rees nevéhez fűződik. Joseph Corré Vivienne Westwood - a híres brit tervezőnő, akit leginkább a rock and roll inspirálta ruháiról ismerhetünk - fia, aki 2007-ben hazájában  magas kitüntetést kapott a divatiparban folytatott kiemelkedő tevékenységéért. Corré nem vette át a kitüntetést, így fejezte ki ellenérzését az akkori miniszterelnök, Tony Blair-nek az iraki háborúban való részvételével szemben.

Eredetileg egyszerű darabokat vásároltak fel kisebb cégektől és ezeket díszítették, hogy a végeredmény az egyedi, meghökkentő stílusú fehérnemű legyen. Az Agent Provocateur filozófiája: a szenvedély és az intimitás, olyan dolgok, amiket a legvégsőkig ki kell tudni élvezni. A fehérneműi azért készülnek, hogy az emberek átélhessék a legmerészebb fantáziáikat és legbelsőbb vágyaikat teljesíthessék ki.  

A hírességek közül olyan követei vannak, mint Chrstina Aguilera, Paris Hilton vagy Carmen Electra. Az Agent Provocateur gyakran "használ" menő hírességeket a kampányaiban: ilyen volt például 2001-ben Kylie Minouge, 2006-ban és 2008-ban Kate Moss. A márka vitatott reklámjairól is híres, amelyekben a szexualitás óriási teret kap.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés