free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Társ, de csak az ágyban

Borsa         Címkék: kapcsolat, púder, szex 1 hozzászólás

Sokunknak volt már olyan szeretője, aki remekelt az ágyban, de máshol nem szívesen mutatkoztunk vele. Nincs ezzel gond, a dolog kezelhető.

A hormonok és feromonok öntörvényű működése, vagy épp a kétségbeesés, a magány, netán a kíváncsiság is felülírhat olyan szilárdnak hitt képleteket is, mint például a férfiakkal kapcsolatos ízlésed. Képzeld el például a következőt: a pasi kifejezetten csúnya, elképesztően buta, idegesítő szokásai vannak, még öltözködni sem tud rendesen és egyébként is, teljesen távol áll az ideálistól. Igen ám, viszont az ágyban csodálatos, vele úgy érzed magad, ahogy mással még soha. Elsőre biztos elképzelhetetlennek tartod, de ha jobban belegondolsz, mindenkinek van olyan "ismerőse" akivel már megtörtént ilyen, és nagyon vigyáz arra, hogy senki meg ne tudja. Pedig nincs ezzel gond, csak kezelni kell tudni.

Határátlépés

Egy titkos, tisztán a szexen alapuló kapcsolat - annak ellenére, hogy a nők emocionálisabbak mint a férfiak - a csajok számára is rendkívül felszabadító lehet. Nincs hétköznapi megfelelési kényszer, kimaradnak az olyan apróbb és nagyobb nyűgök is, amelyek egy komoly párkapcsolatban elkerülhetetlenek lennének. Feloldódhatsz, teret engedhetsz akár perverzebb erotikus vágyaidnak is. Így együtt lenni valakivel nem csupán izgalmas és kielégítő, de tanulhatsz belőle: a szexen keresztül önmagadról is. Felszínre hozhatsz az énedből bármit, amit addig gyávaságból vagy jólneveltségből inkább rejtegettél. Bátran, magyarázkodásoktól mentesen, átlépheted a határaid. Mi persze senkit sem szeretnénk arra ösztönözni, hogy keresse, kutassa az ilyen helyzeteket, de ha megtörtént vagy folyamatosan történik, nem kell mindenféle rongynak elhordani magát.

 

"Hat évig éltem együtt a volt pasimmal és megmondom őszintén: fellélegeztem a szakítás után. Mostanában kiválóan érzem magam szabadon, a rutinszerű kötöttségek nélkül. Akkor és azzal élek szexuális életet, amikor és akivel kedvem tartja" - mesélte a harmincas Dóra, aki azt is elmondta, hogy van egy olyan srác, akivel annak ellenére bújik rendszeresen ágyba, hogy egyáltalán nem az esete. "Külsőre nem az esetem, nem vagyunk szerelmesek egymásba, ugyanakkor hasonló a hozzáállásunk a viszonyhoz. Jelenleg ő sem akarja lekötni magát. Egyikünk részéről sincs kizárólagosság. Neki ugyanúgy megvan a saját élete, ahogy nekem, a kettő közti találkozási pontot pedig az ágy jelenti és ez mindkettőnknek megfelelő és kényelmes így. Vele sok olyasmit is kipróbáltam már a szexben, amire korábban szinte még gondolni sem mertem. Ami köztünk van, erősen ösztönök által vezérelt és úgy gondolom, hogy ebben az értelemben sokkal őszintébb is, mint bármelyik tartós párkapcsolatom volt. Éppen ezért egyáltalán nem szégyellem, amit teszek."Inkább ne lássák...


Tény azonban, hogy egy ilyen viszonynak nem csupán előnyei, de nehézségei is vannak. Az első probléma akkor jelentkezik, amikor az egyik fél érzései megváltoznak. Vagy titkos szexpartnered szeret beléd, vagy azon kapod magadat, hogy te szerettél bele. (Ilyen szituációba került a Szex és New York című sorozatban Charlotte, a romantikus úrilány, amikor megismerte Harryt, a kopasz, alacsony, kövér és nem túl finom modorú ügyvédet, akihez megmagyarázhatatlan módon mégis vonzódni kezdett. Titkos szexuális viszonyuk egy idő után szerelembe fordult át, kiderült, hogy nagyon is egymáshoz valók és végül összeházasodtak.)


A feniletilamin hormon (PEA) az amfetaminokkal rokon molekula. Gyorsítja a szívverést, eufóriát okoz. A tudósok szerint ez a hormon felelős a szerelem kialakulásáért, majd, miután az agy hozzászokott (kb. 18 hónap), a lángolás elmúlásáért is. Feromonnak nevezzük azt a szaganyagot, amelyet mind az állatok, mind pedig az emberek teste kibocsát és többek között a nemi viselkedés egyik irányítója. Persze nem csak a tévé képernyőjén, hanem a valóságban is akad rá példa, hogy a szeretőnk lesz a szerelmünk. Muszáj példákat felsorakoztatnunk, ezért álljon itt Kati sztorija. Neki egy barátnője mutatta be Zsoltot, azzal a nem titkolt szándékkal, hogy ő majd talán lehel némi életet a halkszavú, önbizalomhiánnyal küzdő fiúba. "Tipikusan olyan srác volt, akiről azt gondolod, hogy kettőig sem tud számolni. Tétova és kissé tutyimutyi. Mégis volt benne valami bájos. Izgalmasnak találtam, hogy tanítgathatom az ágyban és mi tagadás: tehetséges tanítványnak bizonyult. Ennek ellenére nem is akartam tőle többet, és úgy tűnt, hogy ő is beéri annyival, ami köztünk van. Ez így ment néhány hónapig, aztán azt hiszem körülbelül egyszerre kezdtük érezni, hogy fontosabbak vagyunk egymásnak, mint addig hittük. Ebben az esetben ő bizonyult bátrabbnak, ő mondta ki először, hogy szerelmes belém. Ez három évvel ezelőtt történt, azóta élünk párkapcsolatban. Sosem okozott problémát az, hogy a szerelmünk úgy kezdődött, ahogy. Mi több, ez csak erősíti a köztünk lévő kötődést" - mesélte a lány.

Benne van a pakliban ugyanakkor az is, hogy csúnya véget ér egy titkos szexuális viszony. Amikor Rita megismerkedett Zolival, nehezen tudta elképzelni, hogy bármi is lehetne kettejük között, zavarta ugyanis, hogy a férfi több, mint egy fejjel alacsonyabb nála. "Egy rámenős törpe volt, némileg bizarrnak is tartottam a próbálkozásait. Ám egy olyan élethelyzetben voltam, hogy hihetetlenül hiányzott már a szex. Ő pedig nagyon nyomta a gombot, így végül adtam neki egy éjszakányi esélyt. Bebizonyosodott, hogy vízszintesben nem számít a magasság, sőt. Az egy éjszakából így sok együtt töltött éjszaka lett."


Árnyék kapcsolat

Rita elmondta azt is, hogy régebben, amikor lefeküdt valakivel, rögtön érzelmi függőségbe is került, most valahogy mindez elmaradt. Ebből lett később a konfliktus. "Nem akartam nyilvánosan mutatkozni vele, még a barátaimnak sem mutattam be. Ő viszont többre vágyott, rendszeresen a tudtomra adta, hogy szeret. Önzőnek éreztem magam, lelkiismeret-furdalásom volt és eljött az a pont, mikor már tarthatatlanná vált a helyzet. Felvállalni semmiképp nem akartam, ezért véget vetettem a viszonyunknak. Ő ebbe nem nyugodott bele, még hónapokig keresett, rendkívül nehezen tudtam tőle megszabadulni. Utólag úgy gondolom, hogy hiba volt belemennem ebbe a kapcsolatba, mert megbántottam egy embert és én is sérültem."


Sérülésmentesen


A sérülés. Ugye. Ezzel számolni kell. A csak szexen alapuló viszonyoknak gyakran az jelenti a végét, ha egyikőtök talál egy harmadikat, akivel viszont komoly kapcsolatot szeretne. Ennek kommunikációja és az ezt követő időszak bizony nem mindig lányregénybe illő módon alakul.Igen, tudjuk, elég közhelyes, ha azt írjuk, hogy elsősorban magadban kell eldöntened, hogy nyitott vagy-e egy olyan szexuális kapcsolatra, amelyben a másik fél pont nem a jóképűségéről híres, sőt. De tényleg az a lényeg, hogy képes vagy-e ezt a szituációt minden előnyével és esetleges hátrányával együtt a helyén kezelni, és képes vagy-e arra, hogy kilépj, ha másról kezd el szólni a móka. Ha a kapcsolat mibenléte tisztázott és mind számodra, mind pedig a partnered számára örömteli, az teljesen rendben van. Ezen nincs semmi szokatlan vagy szégyellnivaló.
LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés