free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

5 felsőkategóriás ajakápoló

Borsa         Címkék: ajak, ajakápoló, száj, szőlőzsír, tél 0 hozzászólás

Öt luxus ajakápolót mutatunk, amelyek segítségével átvészelhetjük a hideg szeleket. Már, ha van rá pénzünk.

A téli, szeles időszakban minden második embernek ki van cserepesedve a szája, ami egyrészt köszönhető a kevesebb folyadékbevitelnek, másrészt pedig az időjárásnak és a nem megfelelő védelemnek is. Ennek elkerülése érdekében nem árt a bőrünknek megfelelő szőlőzsírt vagy ajakápolót megvenni - a különbség az árban és a hozzáadott plusz összetevőkben van. A következőkben öt luxus árkategóriájú ajakápoló terméket mutatunk be.

Chanel - Précision

Ahogy a Chanel legtöbb terméke, ez az ajakápoló is visszafogott, klasszikus csomagolással rendelkezik, az ígéretek szerint pedig nem csak hidratál, hanem radírozza is a bőrfelületet, melynek köszönhetően sokkal egészségesebbek lesznek ajkaink. Azonban egy elit márka itt nem állhat meg, a Chanel is előhozakodik az "örök" fiatalság ígéretével, és a száj körüli ráncok halványítását ígéri. A hagyományos tekerős kiszerelés helyett pedig kis csőszerű adagolóval juttathatjuk pontosan a megfelelő helyre a krémet.


Guerlain - Baume de la Ferté

A  Guerlain egy viszonylag egyszerű szájápolót dobott piacra, melynek nincsenek jól csengő mellékes funkciói, egyszerűen az, ami. Azaz egy semleges illatú szájfényt kapunk, amely egyben kicsit színezi is ajkunkat. Formája is közelebb áll a hagyományos szőlőzsírokhoz, ferde vége rásimul szánkra, és könnyedén eloszlathatjuk a krémet. Az egyik csapda benne, hogy a nagy nyílás miatt sokkal több ápolót kenünk magunkra, mint amennyi a valóságban kéne, ezáltal pedig hamarabb elfogy.


Lancome

A Lancome az egyik legszebb ígéretekkel kecsegtető szájápolót dobta piacra, ami a tájékoztató szerint egyszerre hidratál, kisimítja a száj körüli ráncokat és még a bőrünk is puhább lesz tőle. Nos, hogy mindez mennyire igaz, nem tesztelhettük, de már az is elég lenne, ha ápolná ajkunkat. A különös, puha műanyag spatulás végződése miatt hajlamosak vagyunk elhinni az ígéreteket, hiszen ilyen "profi" eszközzel biztos, hogy ez is sikerülhet.


La Prairie

A La Prairie a klasszikus vonalakhoz nyúlik vissza, már ami a formáját illeti, és talán az ígéretek terén is az egyik leghihetőbb márka. Semmi mást nem ajánlanak, minthogy hidratál, aloe vera kivonata miatt nyugtatja a kiszáradt bőrt, és véd az UVA, UVB sugarak ellen. Valószínűleg ezek azok a tulajdonságok, amiket minden szájápoló terméktől joggal elvárhatnánk. Persze nem tesztelhettük, így itt is csak az ígéretekre támaszkodhatunk, de legalább nem állítanak lehetetlent.


Shiseido

A távol-keleti cég ajakápolója az egyetlen olyan márka a listában, amely korosztályhoz köti terméke használatát. Ezt az ajakápolót ugyanis a 20-as, 30-as korosztálynak ajánlják, de hogy pontosan miért is, az nem derült ki számunkra. Itt sem találunk mesés ígéreteket, egyszerűen a hidratált bőr reményével kecsegtet. A rúzs formátumú ápolót igény szerint kell használni, semleges illata pedig kedvez a szagokra érzékenyeknek.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés