free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

A magasságán kell javítania, ha modellkedni szeretne

Borsa         Címkék: kirakat, kishír, modell 3 hozzászólás

Eddig úgy tudtuk, ha valaki 175 centinél alacsonyabb, nem lehet belőle modell. Kivéve, ha javít egy kicsit a magasságán.

A modellvilágnak nem a legjobb a renoméja, hallottunk már rémtörténeteket a kóros soványságról és a szándékosan eltört csontokról, ezen a renomén pedig valószínűleg a 15 éves Danielle Samuel története sem fog segíteni, a kamasz lánynak ugyanis azt mondta a világ egyik legismertebb modellügynökségének, a Wilhelminának az ügynöke, hogy a magasságán kell változtatnia, annak érdekében, hogy modell lehessen. A Saint Lucia-i lány egy 999 dolláros (nagyjából 200 000 forintos) modelltábor kedvéért utazott New Yorkba, ahol azt tanítják a résztvevőknek, hogyan járjanak a kifutón és hogyan pózoljanak a kamerák előtt, vezetője pedig egy ex-Vogue modell, Heather Cole."Azt mondták, jó az arcom, de a magasságomon még javítanom kell, mert egyelőre túl kicsi vagyok" - nyilatkozta Danielle. Azt nem tudni, vajon a modelltábor ad-e tippeket a magasság növelésére, ám Danielle szerencsére nem akar túlzottan drasztikus módszerekhez folyamodni, sok tejet iszik, és reméli, ez meghozza majd a kívánt hatást.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés