free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Fogyjunk ruhákkal!

Borsa         Címkék: divat, karcsúsító, kirakat 0 hozzászólás

Sokat javíthatunk külsőnkön, ha tudatosan választjuk meg nem kívánatos testrészünkre ruhadarabjainkat. Íme néhány alakformáló ötlet és karcsúsító ruhadarab.

Sok mindent megtesz egy nő, hogy karcsúbbnak tűnjön, van aki éhezteti magát, sokan sebész kése alá fekszenek, de akadnak olyanok is, akik kicsit kreatívabban és nem ennyire drasztikusan oldják meg testük kevésbé formás részeinek elrejtését. A következőkben tőlük származó információkat osztunk meg, azaz néhány alakformáló ruhadarab és öltözködési tipp következik. (De persze itt jegyezzük meg, a boldog és kiegyensúlyozott létezés alappillére: saját magunk, saját testünk elfogadása. Uff.)

Általánosságban

Ha a karcsúsító módszerekről beszélünk, akkor mindenképp meg kell említenünk, hogy a V kivágású felsők, a tévhitekkel ellentétben, nem csak a szép dekoltázst szolgálják a bámészkodóknak, hanem karcsúsítanak is, hiszen optikailag megnövelik a nyakat. Ha már a nyakkal kezdtük: a hosszú nyakláncok is hosszabbnak mutatják felső testünket, viszont a hangsúlyos és tömör díszeket, fodrokat kerüljük, mert ezek teltebbnek láttatnak bennünket. Sokan javasolják, hogy öltözzünk színesen - amivel nincsen semmi baj, sőt, ettől csak jobb kedvünk kerekedhet. Igen ám, de aki "véznábbnak" akar látszani, jobban teszi, ha tetőtől talpig sötétebb színben jelenik meg, például feketében, csoki barnában vagy sötétkékben,  mindegyikkel ugyanazt a karcsú áramvonalas külsőt érjük el, ugyanis a sötét színek slankítanak. A hosszanti csíkozást is meg kell említenünk, nincs új a nap alatt, az ilyen mintával ellátott felsők nyújtanak, karcsúsítanak bennünket.Lehet viselni csőnadrágot is, persze megfelelő méretben, amihez ha hosszanti csíkos felsőrészt viselünk, máris sokat tettünk testünk karcsúsítása érdekében. És ha már a nadrágoknál tartunk, hagyjuk kicsit hosszabban a nadrág szárát, ezzel is lehet "nyújtani" a lábakat. Kerüljük a fehér és pasztell színű aljakat, és ügyeljük arra is, hogy ha alacsonyak és húsosak vagyunk, ne viseljünk vádli középig érő vagy bokalengető nadrágokat, mert ezek csak még inkább összenyomnak bennünket.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés