free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Cucckereső: alap blézer

Borsa         Címkék: blézer, cucckereső, divat, tavasz, trend 2 hozzászólás

Sorozatunkban egy konkrét ruhadarabot célzunk be, és addig járjuk a boltokat, míg rá nem találunk a legjobbra. Ezúttal alap blézereket kerestünk.

Egyszer csak képzeletünkben felrémlik egy bizonyos ruhadarab, kiegészítő vagy éppen egy cipő. Menthetetlenül rákívánunk, és aztán nincs mese, nekiindulunk, és boltról-boltra járva próbáljuk meglelni fizikai valójában. Erre a szituációra épül ez a sorozatunk.

Remélhetőleg hamarosan elérkeznek azok a reggelek, amikor már nem kívánkozik ránk dzseki vagy kabát, csak valami vékonyabb, könnyebb holmi, például egy blézer. Ezen a héten e célra is alkalmas, sokoldalúan variálható blézereket kerestünk.

A fekete blézer abszolút alapdarab, mely azonban - pont emiatt - olykor unalmasnak, semmitmondónak tűnik. Épp ezért érdemes olyan modellt választani, amely valamilyen extrával is rendelkezik, ami azonban mégsem megy a variálhatóság rovására. Ilyen extra például a képen látható fekete blézer szegecses díszítése, amely mutatós és karakteres, ugyanakkor az egyszerűbbtől az elegánsig mindenféle összeállításhoz illik.Aki jellemzően inkább színesen öltözködik, annak olyan alap blézert érdemes választania, amely a ruhatárában leggyakrabban előforduló színekhez passzol. Így például, ha valakinek a legtöbb holmija kékes-lilás-rózsaszínes árnyalatú, akkor ideális választás lehet egy ilyen indigószínű blézer.

Bár arra nem esküdnénk meg, hogy jövőre is divatos lesz, ám az idei trendeknek mindenképp megfelel ez a világosszürke, pamut blézer. Kényelmes és jó értelemben véve semleges darab, melyet akár a divatos szürke-fekete összeállításokhoz, akár pasztelles árnyalatokhoz, akár pedig élénk színű cuccokhoz is felvehetünk.
Márkák, árak:
Fekete: Sisley, 31 790 forint
Indigószínű: Sisley, 18 790 forint
Szürke: Bershka, 8995 forint

Az idei tavaszi-nyári szezonban menő gyakorlatilag minden, ami farmer anyagból készült. Bár a farmerdzseki is divatos, ám csinosabb, nőiesebb lesz a megjelenésünk, ha helyette inkább farmer blézert választunk. Mivel az aktuálisan érvényes trendeknek megfelelően a farmer - a nagyon elegáns, alkalmi cuccokat leszámítva - mindennel variálható, akár még egy másik, eltérő színű és koptatású farmer ruhadarabbal is, ezért egy ilyen modellt a ruhatárunk majd' minden darabjához magunkra kaphatunk.Aki viszont például egy szimpla, kék farmernadrágot, farmerszoknyát vagy farmerruhát szeretne alkalmibbá tenni, az választhatja gyakorlatilag bármelyik fentebb bemutatott modellt, de akár egy színben harmonizáló, világoskék, könnyű, szövet blézert is.
Márkák, árak:
Farmer: Mango, 12 995 forint
Világoskék: Zara, 24 995 forintLÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés