free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

A nap pasija: Alexander Skarsgard

Borsa         Címkék: alexanderskarsgard, nappasija, púder 13 hozzászólás

A nap pasija egy sorozatszínész, aki Svédországban született, ennek ellenére nemzetközi sikereket ért el. A testén lévő gödröcskéit imádjuk!

Alexander Johan Hjalmar Skarsgard népes családban él 1976 óta. Összesen heten vannak testvérek, legkisebb öccse - Ossian - tavaly született. A svéd színész, mint a legtöbb kezdő filmművész, sorozatokban debütált. Öt-hat éve tűnt fel a nemzetközi csatornákon, szerepelt a Borsaszerkesztő által nagyon kedvelt sorozatban, a Sírhant művekben is. A világsiker két éve teljesedett be, amikor a True Blood - Inni és élni hagyni - című sorozatban szerepet kapott.

Skarsgard, a hírnév ellenére még mindig szeret olyan produkciókban játszani, amelyek nem az átlag közönségnek szólnak: szeret olyan művészfilmekben közreműködni mint például a Metropia. Ez egy svéd-dán-norvég animációs film - képzelhetjük, milyen hangulata lehet -, amelyben a közeli disztópikus jövőben az olajkészlet fogyóban, Európa országait gigantikus metróhálózat köti össze, és kamerák figyelik az emberek minden lépését. Alexander a hangját adja Stefan szerepéhez.Úgy tűnhet, Alexander mindent elvállal: a televíziós sorozatok, az animációs filmek és mondjuk Lady Gaga videóklippje - amiben szintén szerepel -, nagyon széles érdeklődést mutatnak és nyilván helyt is tud állni a színész minden szerepében. Tehát megállapíthatjuk, hogy Skarsgard nem csak brutálisan szexi, jóképű, férfias, friss, de még tehetséges is. Imádjuk!
 


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés