free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

A nap pasija: Alexander Skarsgard

Borsa         Címkék: alexanderskarsgard, nappasija, púder 13 hozzászólás

A nap pasija egy sorozatszínész, aki Svédországban született, ennek ellenére nemzetközi sikereket ért el. A testén lévő gödröcskéit imádjuk!

Alexander Johan Hjalmar Skarsgard népes családban él 1976 óta. Összesen heten vannak testvérek, legkisebb öccse - Ossian - tavaly született. A svéd színész, mint a legtöbb kezdő filmművész, sorozatokban debütált. Öt-hat éve tűnt fel a nemzetközi csatornákon, szerepelt a Borsaszerkesztő által nagyon kedvelt sorozatban, a Sírhant művekben is. A világsiker két éve teljesedett be, amikor a True Blood - Inni és élni hagyni - című sorozatban szerepet kapott.

Skarsgard, a hírnév ellenére még mindig szeret olyan produkciókban játszani, amelyek nem az átlag közönségnek szólnak: szeret olyan művészfilmekben közreműködni mint például a Metropia. Ez egy svéd-dán-norvég animációs film - képzelhetjük, milyen hangulata lehet -, amelyben a közeli disztópikus jövőben az olajkészlet fogyóban, Európa országait gigantikus metróhálózat köti össze, és kamerák figyelik az emberek minden lépését. Alexander a hangját adja Stefan szerepéhez.Úgy tűnhet, Alexander mindent elvállal: a televíziós sorozatok, az animációs filmek és mondjuk Lady Gaga videóklippje - amiben szintén szerepel -, nagyon széles érdeklődést mutatnak és nyilván helyt is tud állni a színész minden szerepében. Tehát megállapíthatjuk, hogy Skarsgard nem csak brutálisan szexi, jóképű, férfias, friss, de még tehetséges is. Imádjuk!
 


Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés