free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Cucckereső: fekete, alkalmi szoknyák

Borsa         Címkék: alkalmi, cucckereső, kirakat, szoknya, ünnep 6 hozzászólás

Sorozatunkban egy konkrét ruhadarabot célzunk be, és addig járjuk a boltokat, míg rá nem találunk a legjobbra. Ezúttal fekete, alkalmi szoknyákat kerestünk.

A mai Cucckeresőben is az ünnepi szezonra készülődünk. Ezen a héten azt néztük meg, hogy milyen alkalmi szoknyákat kínálnak jelenleg kedvenc üzleteink, 12 000 forintos összeghatár alatt.  
 
A gumis derekú, rétegelt, fodros és/vagy csipkés miniszoknya a őszi-téli szezon slágerdarabja. Ilyen típusú szoknyát szinte minden meglátogatott üzletben találtunk. A képen látható bal szélső modell a rakott szoknya idei trendeknek megfelelően aktualizált változata, remekül illik egyszerű, testre simuló alkalmi topokhoz és ingblúzokhoz. 

Márkák, árak:
Rakott: Zara, 8995 forint
Áttetsző-csipke: Vero Moda, 6990 forint
Bársony-csipke: Promod, 11990 forint

Aki csipkés vagy csipkebetétes felsőrészhez keres szoknyát, annak a középső vagy a jobb oldali képen látható darabot ajánljuk. Jellegében hasonló a kettő, anyagában eltérő: míg a középső finom, vékony, áttetsző rétegekből áll, addig a jobb oldali bársonyból készült. Az ilyen szoknyák a csípő és a fenék vonalában kétségkívül erősítenek optikailag, tehát inkább csak a vékony vagy az átlagos-arányos testalkatúaknak előnyösek.

Akinek nem tetszenek vagy nem állnak jól a fenti szoknyák, azoknak a következő képen látható modelleket ajánljuk. Rögtön az első szoknya egy magasított derekú, mini szövetszoknya, ami elsősorban feltűnőbb, például mintás, csipkés, esetleg bonyolultabb gallér- vagy vállmegoldással készült, de a derékrésznél betűrhető felsőrészekhez passzol.  

Márkák, árak:
Magas derekú: Zara, 9995 forint
Csipkés: H&M, 8990 forint
Fényes: H&M, 8990 forint

 A középső fotón egy "kötelező" csipkés darab, amit egy sima, fekete alkalmi toppal vagy blúzzal érdemes leginkább kombinálni. Világosabb színű, esetleg enyhén fényes anyagú vagy áttetsző felsőrészekhez a jobb szélső képen szereplő, diszkréten fényes anyagú ceruzaszoknyát ajánljuk. Varrásának, anyagának köszönhetően a hétköznapi szövetszoknyáknál elegánsabb, ugyanakkor mégsem hivalkodó holmi.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés