free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

5 divatos, állatfigurás nyaklánc

Borsa         Címkék: állat, divat, ékszer, kiegészítő, nyaklánc 12 hozzászólás

A tél egyértelmű slágere a bagoly volt, az előttünk álló hónapokban azonban új állatfigurák "költöznek" a nyakláncainkra. Ötös lista következik.

Az óriásmedálos nyakláncok mikrotrendje az előttünk álló szezonba is elkísér bennünket. Ezen az irányzaton belül is különösen menők lesznek az állatfigurás modellek. Ilyenekből állítottunk most össze egy listát.


Kolibri

Az elmúlt hónapokban oly népszerű baglyos medálokat a tavaszi-nyári időszakban légiesebb küllemű madarak váltják fel. Ilyen például ez a finom vonalú, csillogó kövecskékkel kirakott kis kolibri, mely akár alkalmi öltözékek kiegészítőjeként is megállja a helyét.
(Lelőhely: Promod)
Pillangó

A pillangós medál egyáltalán nem számít újdonságnak, ám ebben a modellben kapott némi csavart ez a gyakran használt motívum. Bájos, mégis határozott küllemű ékszer, mellyel könnyen felturbózhatunk egy egyszerűbb szettet.
(Lelőhely: Pull&Bear)


Bambi

Az örök gyerekek barátja lehet ez a klasszikus mesefigurát, Bambit ábrázoló medállal díszített lánc. Különösen jól passzol az etnós stílusú, natúr színvilágú, valamint a bohókás, tarka öltözékekhez.
(Lelőhely: Stradivarius)


Hal

Aki olyan ékszert keres, melyet több, különféle stílusú összeállításban is jól tud használni, annak megfelelő választás lehet ez a halacskás függő. (A szalagos díszítés néhány mozdulattal eltávolítható, ha nem szimpatikus.) Nem túlságosan harsány darab, de nem is "vész el" az öltözékben. Középút.
 (Lelőhely: Promod)
Macska

A kifejezetten feltűnő ékszerek kedvelőinek ezt az aranyfényű, kövecskékkel díszített macskás láncot ajánljuk. Ez a modell karaktert kölcsönöz egy basic darabokból álló öltözéknek, de beilleszthető egy mozgalmasabb, eklektikusabb stílusú szettbe is.
(Lelőhely: Mango)


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Újrahasznosítva

Sok munkával újrahasznosított tárgyakból és bútorokból is stílusos otthont lehet varázsolni.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés