free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Új ékszertrend: csúszómászók a testünkön

Borsa         Címkék: állat, divat, ékszer, kirakat 1 hozzászólás

Jöhetnek a csótányok, a polipok, a baglyok, sőt az állatkert összes lakója, ugyanis újra divat lett az állatfigurás ékszerek viselete. Viselje, akinek jól áll!

Talán ti magatok is emlékeztek nagymamátok vagy anyukától ékszereire, azok közül is azokra, amelyeken egy-egy állatfej, -alak figyelt. Míg a hippi korszakban a pillangók, a kígyók és más "kedves" állatok figyeltek az ujjakon, addig a nyolcvanas években pókok mentek leginkább, amiket nem csak a felnőtt nők viseltek ujjaikon, hanem a kislányok is a kabátjukon. Ezután kiveszett az állatmotívum az ékszerdivatból, hosszú évekre eltűntek a delfinek, lovak, kígyók és társaik. Az utóbbi évek retróhulláma azonban az ékszertrendre is hatott: nem kell nagyon csodálkozni tehát, hogy újra megjelentek az állat alakokat formázó ékszerek.Ma már azonban minden van, amit a képzelet a kezekre tehet: a legkedvesebb, szerencsét hozó állatoktól kezdve egészen a morbid, valaha tényleg élő állat teteméből, testrészeiből – karmok, lábak, szárnyak, fogak, csontok – készült ékszerekig minden megtalálható. Mindenki találhat az ízlésének megfelelőt, érzékeny lelkű, szerelemre vágyó lánykáknak katicabogaras fülbevaló, merész, feltűnést kereső csajoknak madárlábból készült gyűrű, elegáns nőknek pedig egy tekeredő kígyó… Nézzétek meg a galériát.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés