free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Egy cipő öt különböző sarokkal

Borsa         Címkék: cipő, kirakat, kishír, sarok 3 hozzászólás

Az állítható sarkú cipővel reggel lapos sarkakon futhatunk a busz után. Az esti bulira pedig rácsavarhatjuk a magas sarkakat.

A legtöbb nő számára ismerős lehet az a szituáció, amikor kényelmes balerinákban vagy sportcipőkben teszi meg az utat a munkahelyére egy magas sarkú cipővel a táskában, amit megérkezve gyorsan átcserél, az új találmánnyal azonban már ilyen trükkökre sem lesz szükség. A Day2Night állítható sarkú cipői nem egy, de rögtön öt sarokkal érkeznek, amit a viselői könnyedén lecsavarhatnak és lecserélhetnek, így - ahogy a neve is mondja - egyszerűen esti participőket varázsolhatunk a nappali kényelmesebb lábbelinkből. A cipő megálmodója, Candice Cabe története nők milliók számára ismerősen csenghet: "Egy üzleti útra három bőröndöt pakoltam tele, ahol a legtöbb helyett a különböző alkalmakra szóló cipők foglalták el. Később rájöttem, hogy gyakorlatilag minden cipőm szinte egyforma design alapján készült, csak a sarok magassága volt különböző. Arra gondoltam, milyen jó lenne, ha egyetlen cipővel helyettesíteni tudnám az összeset.. és megszületett a nagy ötlet!"A speciális, rugalmas talpú Day2Night cipők egyelőre egy formában (fekete, nyitott orrú) kaphatók, a convertible-heels.com oldalon most 300 dollár helyett 149 dollárért megrendelhetjük őket.


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés