free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Az amerikai nőknek az internet mondja meg, mit szeretnének

Borsa         Címkék: amerika, internet, kultúrtripp, 1 hozzászólás

Ha már arra sincs időnk vagy kedvünk, hogy új ékszert vegyünk magunknak, akkor segíthet a JewelMint. Az új internetes oldal megmondja, mit szeretnénk.

Úgy tűnik a lustaságnak nincs határa, még akkor sem, ha éppen egy a nők által olyannyira szeretett tevékenységről is van szó, mint a vásárlás. A legújabb - Kate Bosworth nevével hirdetett - internetes oldal még ezt is megoldja helyettünk, ugyanis csak be kell jelentkeznünk és havi 30 dollárért a gép megmondja nekünk, mire vágyunk, legyen az cipő, ruha, vagy ékszerek.A regisztrációkor mindössze válaszolnunk kell néhány olyan kérdésre, mint kinek a ruháit szeretjük jobban, Stella McCartney-ét vagy Giorgio Armani-ét, vagy kinek a stílusa tetszik inkább: Nicole Richie-é vagy Reese Witherspoon-é. A három percet igénybe vevő teszt után a gép már tudja is, milyen az ízlésünk, majd minden hónap elején küld egy listát azokról a termékekről, amikről úgy gondolja, szívesen megvásárolnánk őket. Az tény, hogy ezek az oldalak időt spórolnak meg, de megfosztanak minket a vásárlás izgalmától.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Megszületett...

A zeneiparnak új hercegnője lett: Beyonce és Jay-Z hétvégén világra jött kislányát máris mindenki imádja.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés