free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Andy Roddick, teniszcsillag tenisz-cuccokat tervez

Borsa         Címkék: divat, kirakat, tenisz, tervez 2 hozzászólás

Andy Roddick, amerikai teniszcsillag már nem csak reklámarca, de tervezője is a Lacoste-nak. A nevével fémjelzett ruhákat július 1-jétől vásárolhatjuk meg.

Az amerikaiak kedvenc teniszcsillaga, Andy Roddick korábban hat évre szóló szerződést kötött a Lacoste-tal, ami alapján ő lett a Lacoste egyik parfümjének a reklámarca, bármerre jár, az alligátor logo ott figyel a ruháján, nem beszélve arról, hogy minden egyes Lacoste bemutatón az első sorban kell ülnie - még akkor is, ha nyilvánvalóan legszívesebben inkább otthon lenne egy doboz sör és barátnője, a modellből színésznővé avanzsált Brooklyn Decker társaságában. Most azonban komolyabb feladatok is várnak rá, a tenisz-szezon kezdetére az ő nevével fémjelzett (szó szerint, hiszen a ruhákra Roddick autogramja lesz ráhímezve) és a közreműködésével tervezett tenisz-cuccok kerülnek a sportruházati üzletek polcaira."Az gáz, ha állandóan a saját magam által tervezett ruhákban járok?" - nyilatkozta egy interjújában, bár szerintünk felesleges feltenni ezt a kérdést, hiszen a szerződése kimondja feketén-fehéren, hogy nem is lesz más választása.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés