free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Angelina Jolie nem nyugszik

Borsa         Címkék: angelinajolie, haiti, jótékony, kishír 0 hozzászólás

Mi édes keveset tehetünk egy katasztrófa által sújtott övezetben, de a sztárok - ha nem is mindig őszinte ez a cselekedetük –, sokszor jótékonykodnak. Angelina Jolie például folyamatosan ezt teszi.

Menekültek napja volt június 20-án, amikor is a leghíresebb színésznő megint tett egy jótékony kört. Angelina Jolie-ban talán azt szeretjük a legjobban - a szája után, természetesen -, hogy úgy jótékonykodik, hogy ezt nem színészi előmenetelének érdekében teszi sőt, ha választania kell egy iraki jótékony túra és egy forgatás között, biztosan Irakra esik a választása. Angelina 2001 óta tevékenykedik az UNHCR kötelékében, jószolgálati nagykövetként eddig több mint húsz országban járt, köztük Irakban, Pakisztánban és Thaiföldön, Indiában és már kétszer Haitin.A leggyötrőbb körülmények jelenleg Haitin vannak, ahol a januári földrengéseket követően több mint negyedmillióan meghaltak, és kétmillió embernél is többen váltak hajléktalanná. Februárban Brangelináék már tettek egy rövid látogatást Haitiben, sőt milliókat adományoztak az Orvosok Határok Nélkül elnevezésű szervezetnek, iskolákat alapítottak, menekülteket támogatnak, és ki tudja, hány hátrányos helyzetű gyermeket fogadnak még örökbe. Plusz egyet biztosan, hiszen már februári látogatása során úgy nyilatkozott, hogy haiti árvát is szeretne örökbe fogadni, aminek a procedúrája már februárban elindult. Az új kisbaba a hetedik gyerek lesz, és a negyedik örökbefogadott, mivel Angelinának és Brad Pittnek van három saját gyereke is.

Bár a fenti bejelentést követően felröppentek olyan hírek is, hogy Brad és Angelina szakítanak, no, de teljesen mindegy, hogy mit pletykálnak, a lényeg: minél több emberen segítsenek, mert a két sztár - ők maguk is többször elmondták már - megteheti, hogy minél több gyereket neveljen fel.


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Megszületett...

A zeneiparnak új hercegnője lett: Beyonce és Jay-Z hétvégén világra jött kislányát máris mindenki imádja.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés