free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Angelina Jolie és Brad Pitt Budapesten keres lakást

Borsa         Címkék: angelinajolie, bradpitt, tárgy 2 hozzászólás

Állítólag Budapesten keres otthont ősszel induló filmje forgatásának idejére Angelina Jolie és Brad Pitt. Ha hinni lehet a pletykáknak, lesz itthon fennforgás.

Az Oscar-díjas színésznő a hétvégén ikergyerekeivel Magyarországon járt, hogy rátaláljon a megfelelő ingatlanra, amely a család otthonául szolgálhat arra az időre, amíg a színésznő rendezőként kipróbálja magát új filmjében – állítja a The Sun című brit lap.

mti

Angelina Jolie, a sajtóbeszámolók szerint, novemberben lát neki legújabb filmje forgatásának, ezúttal azonban rendezőként veszi ki részét a munkából. Az alkotás a délszláv háború idején játszódik, és mint a színésznő elmondta, nem politikai kinyilatkoztatás lesz, hanem egy szerelmi történet, amelyen keresztül a nézők megismerhetik a sokféle etnikumú egykori Jugoszlávia konfliktusait. A híresség az ENSZ menekültügyi főbizottságának követeként a napokban Bosznia-Hercegovinába látogatott, ahol fogadták őt a kollektív államelnökség tagjai. Brad Pitt korábban már járt Budapesten, az ezredfordulón a magyar fővárosban forgatta Robert Redforddal közös filmjét, a Kémjátszma című krimi egy részét.

(mti)


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Újrahasznosítva

Sok munkával újrahasznosított tárgyakból és bútorokból is stílusos otthont lehet varázsolni.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés