free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Angelina Jolie, a turbónő

Borsa         Címkék: angelinajolie, kultúrtripp, mozi 0 hozzászólás

Angelina Jolie, saját bevallása szerint, ha a gyerekeivel színezget egy órát, az hetekre feltölti. Gyerekek, házasság, filmezés - minden belefér, mégsem fáradt.

Mennyire azonos a filmszerep a színésszel? A Salt ügynök című filmben Angelina Jolie elképesztő fordulatszámon pörög: megállás nélkül, teljes tempóban akciózik – fáradhatatlannak, ötletekből és erőből kifogyhatatlannak látszik. Jolie a film vad üldözési és közelharcjeleneteit is többnyire kaszkadőr nélkül forgatta le, a munka után pedig hat gyereke körébe tért haza pihenni. Egy interjú alapján, a valóságban is nagyjából ugyanilyen. "Ha nyugalomra van szükségem, leülök a gyerekeim közé a padlóra, egy órán át színezgetünk - azzal kipihenem magam egy hétre. Azután rögtön rábeszélem őket, hogy inkább menjünk ki ugrálni a trambulinra. Szerencsére olyan alkat vagyok, akinek nincs szüksége csendes, visszavonult percekre: ilyesmire úgysem volna lehetőségem" - mondta.Nagyon kíváncsiak vagyunk Angelina titkára, bár lenne néhány tippünk, hogy milyen lehetőségei vannak arra, hogy ne legyen hullafáradt. Egy ilyen férj mellett, bármelyikük jól tudná tartani magát. Ráadásul, már megint egy újabb szexistennel játszhat együtt, hiszen a következő, jövő januárban bemutatásra kerülő filmjében - The Tourist – Johnny Depp lesz a partnere.


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Megszületett...

A zeneiparnak új hercegnője lett: Beyonce és Jay-Z hétvégén világra jött kislányát máris mindenki imádja.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés