free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Anna Wintour ígérete

Borsa         Címkék: annawintour, divat, larastone, modell, vogue 8 hozzászólás

Az amerikai Vogue ezentúl teltebb alkatú modelleket is szerepeltet majd. Egy Lara Stone címlappal kezdték, a januári számban.

Anna Wintour, az amerikai Vogue főszerkesztője azt ígéri, ezentúl formásabb, nőiesebb testalkattal rendelkező modelleket foglalkoztatnak majd a divatbibliának számító lapban. Ennek jegyében készült már a 2010-es januári szám címlapja is, melyen Lara Stone holland modell látható. "Remélem, hogy az, hogy Lara modellként sikeres úgy is, hogy a méretei eltérnek az uralkodó normáktól, arra ösztönzi majd az ipart, hogy újragondolja az aktuális preferenciáit" - mondta Wintour.

http://51644149.fr.strato-hosting.eu

A telt keblű, és 38-as ruhamérettel rendelkező Stone is abban bízik, hogy minél több, hozzá hasonló alkatú kolléganője tud majd komolyan érvényesülni a divatvilágban. "Más vagyok, mert kövérnek számítok. Szép lenne, ha nem én lennék az egyetlen, akinek vannak mellei és feneke" - jegyezte meg. Ugyanakkor azonban egy vallomást is tett: "Nő vagyok, és minden nő vékonyabb akar lenni. Sajnos."LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés