free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Megdöbbentő anya-lánya fehérnemű reklám

Borsa         Címkék: botrány, fehérnemű, kirakat, kishír, reklám 4 hozzászólás

Egy anya és 19 éves tinilánya szerepel provokatív pózokban egy fehérnemű márka legújabb kampányában. A képeket nem sokkolónak, hanem gondolatébresztőnek szánták.

Úgy tűnik, nincs határa annak, meddig megy el a divatvilág a hírverés és az eladások növelése érdekében, a következő kampányképek ugyanis még a legedzettebbek figyelmét is felkeltették. A The Lake And Stars fehérneműmárka legújabb reklámjában egy édesanyát és 19 éves lányát láthatjuk szexi fehérneműkben és igen provokatív pózokban, amit a készítők bár kihívónak szántak, nyilvánvalóan az ízléstelenség határán mozog. Ráadásul nem két profi modellről van szó, hanem egy átlagos anya-lánya párosról, akik a 'szomszéd lányokat' próbálják megtestesíteni. Maayan Zilberman, a márka egyik alapítója az őket ért vádakra azt felelte, nem volt céljuk a megbotránkoztatás. "Általában a nők kapcsolatáról, a női lélek pszichológiájáról szólnak a kampányaink, arról, hogyan viszonyulunk más nőkhöz életünk során, amikor felnövünk vagy dolgozni kezdünk. Nem akarunk sokkolni, csak előtérbe szeretnénk hozni ezeket a témákat és problémákat, amikről sokan nem beszélnek."Zilberman szerint a képek célja, hogy vitákat indítson arról, a fiatalabb generáció hogyan viszonyul az idősebbekhez és fordítva, elmondása szerint azt szeretné, ha a közönség a képekre nézve feltegye magában a kérdést, ki a szexisebb.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés