free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Egy 15 éves lány életfogytiglant kapott

Borsa         Címkék: anya, kishír, kultúrtripp, magzat 49 hozzászólás

Az Egyesült Államokban egyre több anyát ítélnek el magzatuk veszélyeztetése miatt. Sokan az abortusz büntetését is szorgalmazzák.

A nők jogaiért harcoló szervezetek egyre nagyobb felháborodásuknak adnak hangot, miközben olyan nők százait ítélik el gyilkosság vádjával, akik akár tudtuk nélkül, vétlenül elvesztették magzatukat. Rennie Gibbs-t életfogytiglani börtönbüntetésre ítélték Mississippi államban, meg nem született gyermeke halála miatt. Rennie 15 évesen esett teherbe, de a terhesség 36. hetében elvetélt, aminek az okát az orvosok nem tudták egyértelműen megállapítani, a bíróság mégis elítélte a kiskorú Rennie-t, mivel kiderült, hogy korábban kokaint fogyasztott.

Bei Bei Shuan az utóbbi három hónapot egy cellában töltötte - további sorsáról még nincs hír, mivel öngyilkossági kísérlete idején (a baba édesapja elhagyta őt) 33 hetes terhes volt. Bei Bei életét sikerült megmenteni, de a baba, aki egy héttel az öngyilkossági kísérlet után - akkor még egészségesen - született, mindössze négy napot élt.A meg nem született magzat életét védő törvényeket alapvetően azért léptették életbe az USA-ban, hogy a baba és az édesanya életét védjék egy harmadik fél beavatkozásával szemben, azonban a bíróságon egyre többször fordítják ezeket a törvényeket a gyakorta tehetetlen és ártatlan édesanyák ellen.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Megszületett...

A zeneiparnak új hercegnője lett: Beyonce és Jay-Z hétvégén világra jött kislányát máris mindenki imádja.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés