free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

5 trükk, amivel egy csaj bevágódhat az anyósánál

Borsa         Címkék: anyós, család, párkapcsolat 8 hozzászólás

Sokszor nehéz, de nem lehetetlen szert tenni pár jó pontra egy pasi anyjánál. Ehhez adunk néhány, önkritikusabb anyósok által is hitelesített tippet.

A pasi anyjánál jónak lenni sokszor művészet: a feladat egyszerre igényel egy Cicerót, egy Macchiavellit és egy Napóleont. Gyakran nem könnyű persze a férfiaknak sem a partnereik apjával, de emiatt főjön az ő fejük – mi most arra koncentrálunk (igazi anyósok véleményét is kikérve), hogy a csajok hogyan tudnak szert tenni néhány piros pontra a mamánál, ha az történetesen egy hárpia. Mert azért korántsem lehetetlen a dolog.

Hizlalni kell a pasin három kilót

Vigyázat, a szám nem hasraütésszerűen lett megadva: nem is egy, és nem is öt kilót kell híznia, hanem pontosan hármat, az ennél kevesebb pluszsúly ugyanis egyszerűen nem feltűnő, a több meg már túl sok. A három, az viszont perfekt: azt jelzi, hogy jó dolga van az úriembernek, körül van rajongva, gondoskodó szeretet övezi, ugyanakkor nincsen túlságosan eleresztve sem. A trükk alkalmazásának egyetlen akadálya lehet csak, mégpedig az, ha emberünk eredetileg egy hájpacni. Ez esetben persze egyértelmű, hogy fogyasztani kell rajta, de figyelem: ezzel nem biztos, hogy a kedves mamánál is jó pontot sikerül szerezni.

Nem szabad a konyhában rivalizálni

Az előző tanács margójára is odaillik, de amúgy is aranyszabály: soha ne próbálja meg senki ugyanazt megfőzni, amit a pasija az anyjától annyira szeret, mert ha véletlenül sikerül, az felér egy világvégével. És ha nem, az is. A mama főztje maradjon csak a mama főztje, hagyni kell, hogy a férfi ezt maga is hangsúlyozza a kedves édesanyjának, sőt egyenesen érdemes adni alá a lovat: „á, én azt meg sem próbálom, úgysem tudom úgy megcsinálni, mint anyuka” satöbbi satöbbi. A körmönfontabb versenyzők akár azzal is megpróbálkozhatnak, hogy az anyós szemébe mondják: nincs konkurenciája, mert fixen legyezni fogja az egóját, ha azt hallja, hogy „meg sem kérdezem a receptet, mert úgysem tudnám megcsinálni ilyen jól”.

Mindig rendben kell tartani a férfit

Mindennemű takarosság számít: kipucolt cipő, vasalt ing etcetera – és ugyanígy mindennemű elhanyagoltság is rossz pont. A férfiak közismerten hajlamosak kicsit (nagyon) elhagyni magukat, ha egyedül vannak, így egyrészt roppant látványos tud lenni egy kis gatyába rázás, másrészt az is biztos, hogy az anyós árgus szemmel fog figyelni minden apró részletet az első naptól fogva, és hasonlítgatni fog az elődhöz is. Azt meg csak az ég tudja, hogy ő mennyire volt alapos, úgyhogy érdemes a maximumra törekedni, mert akkor baj nem lehet, de előny még származhat belőle.

Jó viszonyt kell kialakítani az apóssal

Az igazi stratéga minden figurát megmozgat a sakktáblán, még a lomha királyt is. Aki a kedves papával jóban van, az értékes szövetségesre tesz szert, mert bár a fater maga is mindig szidalmak tárgya, hatékonyan oda tud lépni az anyós tyúkszemére, amikor az már túl messzire megy a zsörtölődésben. Ha az egyetlen pici fiacskája száll szembe az anyával, és áll ki a meny mellett, az csak tovább rontja a helyzetet, ha viszont a férje koppint oda, az egészen más. Persze a ló túloldalára nem szabad átesni: ha valaki túl jóban van az öreggel, arra már az anyós azt is mondhatja, hogy „direkt meghülyítette a papát”, szóval óvatosnak kell lenni.

Néha ki kell beszélni a pasit

Ismételjük: az igazi stratéga minden figurát megmozgat a sakktáblán. Azaz a királynővel is dolgozik. Ha egy kicsit már felpuhult az anyós, a következő fontos lépés az, hogy vele magával is kimondatlan paktum kötessen, mégpedig, hangozzék ez bármilyen rosszul is, a partner ellenében. Más szóval néha le kell ülni a pasi háta mögött az anyjával, és kibeszélni egy kicsit – persze semmi durva pocskondiázás vagy morgás, csak játékos élcelődés, és az is inkább az anya szájába adva: „tetszik tudni (tudod), milyen”, „nem kell mondanom...”, satöbbi. Innentől már csak egy lépés megállapodni abban, hogy „na de így szeretjük”, és máris klub-, sőt családtagnak érezheti magát a kitaszított meny is.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés