free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Armani Chanel kosztümöt tervez

Borsa         Címkék: armani, chanel, katieholmes, kirakat 0 hozzászólás

Monsieur Armani két kosztümöt készített jóbarátja, Katie Holmes új filmjéhez. Ebből az egyik Jackie Kennedy legendás pink Chanel kosztümje.

A Kennedy család életét ismét megfilmesítették, ezúttal egy négy részes tévéfilm szól majd John-ról és Jackie-ről, amiben a főszerepeket Katie Holmes és Greg Kinnear alakítják. A kritikusok szerint a filmek borzasztóak, kizárólag a ruhák miatt érdemes megnézni őket, mivel a jelmeztervezők különösen nagy figyelmet fordítottak arra, hogy az egyik legnagyobb valaha élt stílusikon ruháit olyan hűen jelenítsék meg, amennyire csak lehet.Katie Holmes és férje, Tom Cruise régóta jó kapcsolatot ápol Giorgio Armanival, aki kérésükre elvállalta a híres pink Chanel kosztüm replikájának elkészítését - amit Kennedy meggyilkolásának napján viselt a First Lady - valamint a beiktatási ceremónián viselt Oleg Cassini tervezte estélyit. Már csak az a kérdés, vajon miért nem Karl Lagerfeldet kérték fel erre a nemes feladatra, aki személyesen is ismerte Jackie-t, és biztosan szakított volna időt az ikonikus Chanel-darab felidézésére.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés