free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Armani kollekció Japánért

Borsa         Címkék: armani, japán, kirakat, kishír 0 hozzászólás

Giorgio Armanit a japán kultúra inspirálta legújabb couture kollekciójának tervezésekor. Célja a cunami és a földrengés áldozatainak megsegítése.

Most mutatják be kollekcióikat Párizsban a divatvilág legjei, a couture kollekciókat idén is egészen elvont dolgok inspirálták, Giorgio Armanit azonban - a couture elitista világával szembe menve - egészen valóságos problémák foglalkoztatnak. "Nagyon megindított a Japánt ért tragédia, a földrengés és a cunami" - nyilatkozta a tervező, ezért teljes őszi-téli couture kollekcióját a japán öltözködési kultúra szellemében készítette. Minden ruhadarabon érezhető volt a japán hatás, a kosztümök nadrágjai obi-öveket kaptak, az anyagokra a kimonók mintáit idéző nyomatok kerültek, az Armani showkra jellemző kalapok pedig ezúttal origami formákat utánoztak.A modernkori gésa fogalma köré épülő kollekció egyrészt tiszteletadás volt a japán társadalom összefogása előtt, másrészt Armani a bevételekből kívánja szponzorálni az Unesco ösztöndíjprogramját, ami a tragédiával sújtott területeken élő gyerekek számára nyújt segítséget.


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés