free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

A bevásárlás ártalmas lehet

Borsa         Címkék: bevárárlás, egészség, karácsony, púder, test 0 hozzászólás

A nehéz bevásárlószatyrok emelgetése súlyosan károsíthatja az egészségünket. A szakértő azt tanácsolja, ne emeljünk többet, mint amennyit tényleg elbírunk.

Egy nemrégiben, Nagy-Britanniában készült felmérés szerint egy nagybevásárláskor átlagosan három, egyenként 12,7 kilogramm súlyú szatyrot pakolnak tele az emberek, a karácsony előtti vásárláskor pedig nagyjából 60 kilogrammnyi élelmiszert mozgatnak meg. A bevásárlókocsi legsúlyosabb darabjai általában a pulyka és a krumplis zsák. A szakemberek arra figyelmeztetnek, hogy a nehéz csomagok emelgetése bizony igencsak ártalmas lehet, még akkor is, ha huzamosabb ideig nem cipekedünk, csupán a bevásárlókocsiból, majd pedig az autó csomagtartójából pakoljuk ki és be a cuccokat.

www.dailymail.co.uk

"Ismételten aláhúznám, hogy a nehéz bevásárlószatyrok emelgetése izomhúzódásokat, ínszalag feszülést, valamint  hosszú távú hát-, nyak-, és vállproblémákat okozhat" - magyarázta Dr. Tim Hutchful, a Brit Kiropraktőrök Szövetségének munkatársa a FemaleFirst magazinnak adott nyilatkozatában. A szakember mindennek megelőzésére azt javasolja, mérjük fel józan ésszel, hogy mekkora súlyt bírunk el és annál többet semmi esetre se emeljünk meg, mindig osszuk el egyenletesen a terhelést a két kezünkben, amikor letesszük vagy felvesszük  csomagokat, minden esetben hajlítsuk be a térdünket! Ha pedig úgy érezzük, már nem bírjuk tovább az erőkifejtést, álljunk le és tartsunk szünetet!LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés