free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

A nap pasija: Ashton Kutcher

Borsa         Címkék: ashtonkutcher, címlap, nappasija 1 hozzászólás

Ír-amerikai, indián és cseh vér keveredik ereiben, átveri a sztárokat és még éttermet is vezet. A mai nap pasija: Ashton Kutcher.

Az igazi amerikai (ír-amerikai, indián és cseh vér keveredik ereiben, vezetékneve is cseh eredetű) munkáscsaládból származó kölyök biokémikus-mérnök szakon folytatott tanulmányokat, de fizikai munkát is végzett: vadakat nyúzott, mosogatott, gyakran vért is adott. Modell lett, a Calvin Klein arca, majd egyéb amerikai sorozatokban is szerepelt.Jöttek a nem éppen A-kategóriás egész estés vígjátékok - többek között pont egy ilyen filmnek köszönheti Ashton, hogy megismerkedett és összejött Brittany Murphyvel -, majd kapott egy önálló műsort: egy átverős reality-show házigazdája -Punk'd - és kreatívja lett. Brittany Murphyvel - 2009. decemberében hunyt el - szakítottak és Ashton ahelyett, hogy fiatal lányokkal futott volna, Demi Moore-t választotta nőjéül, akit 2005-ben egyébként feleségül is vett.

Nem csak saját tévéműsora, hanem saját étterme is van, úgyhogy ez a fiú nagyon tetszik nekünk, mert kreatív, vicces, a jég hátán is megél, tudatos és nem mellesleg igen jól áll neki a borosta.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés