free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ha brit vagy, lehetsz kengurupotyadék-betakarító

Borsa         Címkék: ausztrália, kultúrtripp, munka 0 hozzászólás

A világ összetart: unott briteket toboroznak kalandos ausztrál állásokra, együtt érezve a gazdasági válságból kilábalni még mindig nem tudó anyaországgal. Cápajelölők, előre!

Cápajelölő, sörkóstoló, koalabefogó, sőt kengurupotyadék-betakarító állásokkal kecsegteti a dél-ausztrál kormány a változatosságra vágyó briteket. Az angol gazdaság még mindig nem lábalt ki a recesszióból, nagy a munkanélküliség, túl sokat kell dolgozni, magasak az adók, a nyugdíjkorhatár pedig egyre feljebb kúszik - győzködi a terheiktől szabadulni vágyókat a dél-ausztrál kormány "egyedülálló munka-magánélet egyensúlyt" helyezve kilátásba a jelentkezők számára. Elsősorban a 18 és 30 év közötti brit fiatalokat célozták meg az álláskampánnyal, amely kalandokban, utazásban bővelkedő, stressz-mentes munkahelyeket ígér. Azoknak, akiket a dolog érdekel, mindössze annyit kell tenniük, hogy átugranak Dél-Ausztráliába egy érvényes szünidei munkavégzési vízummal. Az egész nem is annyira az állásokról szól, mint inkább arról, hogy megmutassák: Dél-Ausztrália sokkal izgalmasabb munkát és utazási lehetőséget kínál, mint a világ bármely más vidéke - mutatott rá Bill Muirhead, Dél-Ausztrália londoni képviseletének vezetője. Mint hozzátette: aki bevállalja, végre beteljesítheti álmait, és lesz mit mesélnie az unokáinak. 

Biztosan emlékeztek arra a tavalyi álláshirdetésre, ami a sajtó alaposan megszellőztetett. Akkor a Queensland-i idegenforgalmi hivatal nem kevesebbet állított, minthogy a világ legjobb állását kínálják az érdeklődőknek. Luxus, tengerpart, utazás, napi pár órás munka - fél éven át 150 ezer ausztrál dollárért - 21 millió forintért. Emellé pedig még egészségbiztosítás is jár. A hivatal szigetfelügyelőt keresett a Nagy-korallzátonyra a téli időszakra. Ezt a brit Ben Southall kapta meg.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Megszületett...

A zeneiparnak új hercegnője lett: Beyonce és Jay-Z hétvégén világra jött kislányát máris mindenki imádja.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés