free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Axl Rose kiborította az ír rajongókat

Borsa         Címkék: axlrose, gunsandroses, koncert, púder 2 hozzászólás

Próbára tette az ír rajongókat Axl Rose és a manapság kevésbé népszerű rockegyüttese. Másfél órás késéssel kezdtek, majd magára hagyták a közönséget.

Axl Rose és  zenekara, a Guns N' Roses tegnap lépett fel az írországi Dublinban, ahol több tízezren gyűltek össze a már közel sem annyira népszerű rockbanda koncertjére. Sajnos azonban Axl nem tiszteli a közönségét, így másfél órás csúszással mászott csak a színpadra, amit a közönség nem nézett jó szemmel, így megdobálták PET palackokkal...

Az ír koncertszervezők elmondásuk szerint mindent megtettek, hogy időben színpadra könyörögjék a bandát, amely végül közel 90 perces késéssel volt csak hajlandó kimenni. A színpadon állva a második számnál Axl Rose - aki az eredeti felállásból egyedüliként maradt a bandában - megkérte a közönség tagjait, hogy ne dobálják műanyag palackokkal, mert ellenkező esetben levonul a zenészekkel.A banda még 22 percig próbálkozott, de a palackeső nem enyhült, így végül tényleg elhagyták a színpadot. Később visszamentek, és mintegy 90 percig szórakoztatták a rajongókat, akik közül addigra már sokan távoztak. A koncertszervezők elismerték, az énekes híres arról, hogy jelentős késéssel lép színpadra. Legutóbb a brit rajongókat várakoztatta meg a readingi fesztiválon. Ugyanakkor kiemelték, egy előadó sem érdemli meg, hogy céltáblaként megdobálják. Kivéve Axl Rose – de ezt már csak a Borsaszerkesztő teszi hozzá.

(mti)LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés