free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Az 5 legrövidebb celebházasság

Borsa         Címkék: házasság, párkapcsolat, púder, szakítás 2 hozzászólás

Míg mi a hosszú hétvégénket töltöttük, Kim Kardashian lezárt egy nagyon rövid házasságot. 72 napjával azonban messze nem az övé a legrövidebb sztárfrigy.

Kim Kardashian vasárnap aláírta, hogy válni akar, így házassága hivatalosan is bevonul a legrövidebb celebfrigyek pantheonjába a maga 72 napos hosszúságával. Messze nincs azonban ott a csúcson ezzel a több mint két hónapos időtartammal, elődei között ugyanis sokan akadnak, akik ennek a töredéke alatt le tudtak rendezni egy anyakönyvezett kapcsolatot. Íme hát azok, akiktől még van mit tanulnia.

Nicky Hilton és Todd Meister

Ők például két hónap alatt végeztek, és már indították is a válópert, nem egész három hónappal a boldogító igen után pedig már hivatalosan is elvált feleknek minősültek. Meister amúgy Nicky gyerekkori jó barátja, és azóta is remekül megvannak, hogy szétmentek, gyanús tehát, hogy inkább csak unalmukban vagy a hecc kedvéért kötötték össze az életüket Las Vegasban. Ami azt illeti, a Hilton-fióka részéről ezen meg sem lepődhetünk, hiszen tényleg elég lehangoló lehet, ha úgy baromi gazdag az ember, hogy semmihez nem ért, és semmit nem csinál, de a nővére még ebben is jobb nála.

Drew Barrymore és Jeremy Thomas

Nekik egy hónap is elég volt. Ha a férfi neve nem ismerős, az nem csoda: egy pultosból lett bártulajdonosról beszélünk, akiről se a történet előtt, se utána nem nagyon lehetett hallani. Annyit azért tudni, hogy 32 volt, amikor az affér történt – ez különösen annak fényében hangulatos, hogy a színésznő meg 19. Az azonban ezzel együtt sem biztos, hogy a kapcsolat csak a korkülönbség és Barrymore fiatalsága miatt nem tudott működni, a meglehetősen öntörvényű művészkisasszony ugyanis már 16 évesen jegyben járt egy másik férfival, 26 évesen pedig ledarált egy másik gyors házasságot is öt hónap alatt.

Dennis Hopper és Michelle Phillips

Na jó, elég a kispályázásból, jöjjön valami igazán rövid. A tavaly elhunyt színész és a The Mamas & The Papas énekesnője nem több, mint nyolc napig húzta egymás mellett, és hogy még érdekesebb legyen az egész, a házasságba mindketten egy-egy gyerekkel, frissen elváltan érkeztek (Hopper felesége Brooke Hayward volt, Phillips férje zenésztársa, John Phillips), továbbá egyaránt háromszor házasodtak meg még azután, hogy útjaik rövid időre keresztezték egymást. Hopper az afférról végtelenül stílszerűen azt nyilatkozta: „Egy hétig elég jól ment. A nyolcadik nappal volt a baj.”

Britney Spears és Jason Alexander

Britney Spears már sokszor bemutatta, hogy mindig van lejjebb – jó példa erre 55 órás házassága is, amit Jason Alexanderrel kötött (és bontott). Az illető egy gyerekkori jó barát, a helyszín pedig a gyors esküvőkre kitalált kápolnák fővárosa, Las Vegas, szóval kicsit a Nicky Hilton-vonal köszön vissza a történetből, bár a szállodaörökösnő frigye ehhez a hirtelen fellángoláshoz képest egy lassan kihunyó, lángoló szerelem hivatalos szintre emelésének tűnik. Dennis Hopperhez hasonlóan egyébként Britney is értékelte a saját rövid kapcsolatát, és hogy a két vallomást mindenki össze tudja vetni, idézzük is őt: „Vegasban voltam, és elkapott a hangulat, és hát, tudják, elszaladt velem a ló.” Aha.

Gábor Zsazsa és Felipe de Alba

Az aranyéremre kicsit mi is büszkék lehetünk, mert a listát nem meglepő módon a kilenc házasságával igencsak rutinosnak számító Gábor Zsazsa és egyik exe, Felipe de Alba vezeti. Sietünk hozzátenni: őket már valószínűleg letaszítani sem lehet a trónról, mivel frigyük mindössze 24 órán át tartott, mielőtt érvénytelenítették volna. A most 94 éves Gábor Zsazsa az eset kapcsán egyébként azt nyilatkozta: „Egy lánynak csak szerelemből szabad házasodnia, és ezt addig kell csinálnia, amíg rá nem talál az igazi szerelemre”, aztán három évvel később hozzáment kilencedik férjéhez, akivel már negyedszázada együtt élnek. Nem semmi.


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Megszületett...

A zeneiparnak új hercegnője lett: Beyonce és Jay-Z hétvégén világra jött kislányát máris mindenki imádja.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés