free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk balerinában

Borsa         Címkék: balerina, divat, igen, ilyenekvagyunk, utcánláttuk 19 hozzászólás

Előnytelen adottságaink elfogadása évekbe kerülhet, és nem kevés idő, míg megtanulunk ennek megfelelően öltözködni. Ha megtanulunk. Példák erre is, arra is.

Nem egyszerű megtanulni elfogadni magunkat a hibáinkkal együtt, de még nehezebb feladat, hogy adottságainknak megfelelően öltözködjünk. Vannak olyanok, akik a szépérzéknek hátat fordítva erőteljes ízlésrombolást követnek el egy-egy nem megfelelő vagy nem megfelelően viselt ruhadarabbal, és évekbe kerülhet, mire megtanulják mit lehet, mit nem. Szerencsére akadnak olyanok is, akiktől tanulni lehet, akiknek nagyon megy. Nem bántani szeretnénk, csak ízlést formálni.

IGENNEM


Kérem szépen, laza cucc, laza nő, jó kompozíció és jó ízlés. Az egyelőre változékony időjáráshoz van igazítva a szett, de könnyű, van benne valami óceánkék tengerészbáj meg egy kis klasszikusan hétköznapi, európai divat. Mi szeretjük az effélét. A csíkos balerina nemcsak önmagában mutatós, de a szűk farmernaci alatt is nagyot szól, a lenge felsőrészek lezserré teszik az öltözéket, a fonott táska pedig magától értetődően lesz az összeállítás egyik domináns eleme, a fűszer az egészben. Nem kell ennél több.Megint kicsit sokat akartunk - vagy éppenséggel keveset, és trehányul. Hogy kerül ez az egyébként pofás, lila balerina ehhez a garnitúrához? Ezzel a zoknival lett valamiféle óvodás stichje az egésznek, és attól, hogy a cuccban sehol nem köszön vissza a szín, egyértelműen magához hívja a szemet - ami kivételes esetben nagyon rosszul sült el. A fehér, csipkerátétes mellénykét sem szerettük az arany ékszerezéssel, de valahogy az egészből árad a szedett-vetettség, amit sajnálunk, mert vannak kifejezetten klassz darabok a szettben.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés