free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Környezetbarát balerinacipők

Borsa         Címkék: balerinacipő, kirakat, környezetbarát 7 hozzászólás

Sokan ódzkodnak a műanyag lábbeliktől, amit valahol megértünk. Jövőre azonban környezetbarát módon előállított, műanyag lábbelikkel csábítanak bennünket.

A műanyag lábbelikről itt, a Borsán írtunk már, akkor megnéztük, milyen az itthoni felhozatal. Találtunk magas talppal ellátott fröccsöntött barnát, de finom, fehér balerina cipőre hajazó fehér darabot is, szóval nem panaszkodhatunk a hazai műanyag lábbelik tekintetében, van miből válogatni. Sokan azonban távol tartják maguktól a fröccsöntött darabokat, mondván, csúszik, izzad benne a lábuk, a műanyag kidolgozása túl otromba,  nem mellesleg pedig környezetszennyező.

Nos, lehet, hogy őket célozták meg a következő balerinacipőkkel - és persze azokat, akik odafigyelnek környezetükre, jövő januárjától ugyanis már olyan újrahasznosított alapanyagból készült, azaz környezetbarát balerinacipőket is vásárolhatnak, amelyeket a ruháiról híres Moschinónak és Kartellnek – a nagy műanyag bútorgyár – köszönhetünk. (A két cég korábban már dolgozott együtt a Madmoiselle névre keresztelt egyedi bútor volt az első közös munkájuk.)

vouge.co.uk

A vouge.co.uk oldalán találtunk is egy kis ízelítőt a jövő januárjáról megvásárolható környezetbarát balerinacipőkből, amelyeket BowWow néven futnak majd, és egyértelműen kijelenthetjük: nekünk igazán elnyerték tetszésünket a cipők, amelyeken elmaradhatatlanul ott virít az ikonikus Moschino masni. Várjuk és kíváncsiak leszünk, vajon a dizájnolt, újrahasznosított lábbelikben is ugyanúgy izzad-e majd a lábunk...LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés