free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

5 tavaszi balerinacipő

Borsa         Címkék: balerinacipő, cipő, divat, lista, tavasz 8 hozzászólás

A havas táj ellenére a boltok már tele vannak tavaszi cipőkkel. Ezért sorozatban mutatjuk meg, miben érdemes gondolkodnotok. Elsőre 5 balerinacipőt mutatunk.

Mivel a héten, úgy tűnik, a mínuszoktól is elköszönünk - reméljük, idén már nem is igen találkozunk velük -, nagyobb hajlandósággal és kedvvel vágunk bele a tavaszi ruhák, kiegészítők és cipők nézegetésébe. Mi is így tettünk, és elmondhatjuk, hogy a boltokat járva rengeteg tavaszi cipőre bukkantunk, ezért sorozatban mutatjuk meg, miben érdemes szerintünk gondolkodnotok; első körben bemutatjuk a számunkra leginkább tetsző, 5 balerinacipőt.


Mesébe illő - Buffalo

Tavasszal is tartja magát a pink szín, olyannyira, hogy nem csak kiegészítőkön, hanem már cipőkön is visszaköszön. A képen látható darab hegyesebb orr-része megengedi, hogy alacsony lányok is hordják - nekik általában inkább egy kis sarokkal ellátott balerinát ajánlanánk -, nem fogja összenyomni őket a lapos talpú cipő. Hiába a harsány szín, a masninak köszönhetően mi romantikus szereléshez ajánljuk.Szőttes - Springfield

Ne lepődjetek meg, ha balerinacipőt kértek az eladótól, és egy ilyen, telt sarokkal ellátott darabbal áll elétek. Idén ez megy, de szerencsére lapos és kis sarokkal megbolondított darabokat is fel lehet fedezni. Aki ilyen szőtt anyagú, telt sarkú cipőben gondolkodik, legyen résen, mert a vádlit elég rendesen vastagítja, ráadásul több olyat találtunk, amelyiknek igen bő - talán túlságosan is - volt a hátsó része. Annál pedig kevés rondább dolog van, mint amikor egy csinos csaj kitaposott cipőre hajazó balerinában tipeg, amiből minden lépésnél ki- kilép belőle.


Szegecs a cipőn is - Tally Weijl

Igen, ez van. Ahogy a pink szín már nem csak a kiegészítőkön, úgy a szegecs sem csak a táskákon, nadrágokon, öveken köszön vissza tavasszal. A szegecsek számát elnézve, jó lesz vigyázni a kiegészítőkkel, egyértelműen ezüstszínben kell gondolkodnia annak, aki ezt a cipőt választja. Ráadásul ez a bőr, szegecsekkel ellátott, hegyesebb orrú darab lazább anyagú szoknyákkal egyáltalán nem mutat jól. Farmerszoknyához, leggingshez viszont kiváló.


Klasszikus egy kis csavarral - Vagabond

Ezt a balerinacipőt mindennapi használatra ajánljuk azoknak a csajoknak, akik valamiért szoknyába kényszerülnek dolgozni járni - ezzel persze nem azt mondjuk, hogy egy leggingshez nem éppen megfelelő viselet, de mi inkább szoknyához ajánlanánk. Klasszikus megjelenést kölcsönöz, és ha nem lenne rajta az a furcsa csavar, talán már unalmasnak is mondanánk. Mivel azonban az ott van, bekerült az ötös listába.Sportos - Vagabond

A képen látható balerinát azoknak a csajoknak ajánljuk, akik bátran mernek színeket viselni, ez a lábbeli ugyanis megköveteli, hogy ez a gyönyörű kék szín valamilyen más, egyéb kiegészítőn is visszaköszönjön. Öv, sál, karkötő - ezek mind-mind szóba jöhetnek, de ügyelni kell arra, hogy a kéknek ugyanez az árnyalata legyen, különben nem lesz meg az összhang. Sportos külsőt kölcsönöz még akkor is, ha szoknyával viseljük.
Nézegess tavaszi balerinacipőket!
LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés