free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk rövid szoknyában az Operabálban

Borsa         Címkék: báliruha, divat, igen, operabál, szoknya 71 hozzászólás

Előnytelen adottságaink elfogadása évekbe kerülhet, és nem kevés idő, míg megtanulunk ennek megfelelően öltözködni. Ha megtanulunk. Példák erre is, arra is.

Nem egyszerű megtanulni elfogadni magunkat a hibáinkkal együtt, de még nehezebb feladat, hogy adottságainknak megfelelően öltözködjünk. Vannak olyanok, akik a szépérzéknek hátat fordítva erőteljes ízlésrombolást követnek el egy-egy nem megfelelő vagy nem megfelelően viselt ruhadarabbal, és évekbe kerülhet, mire megtanulják mit lehet, mit nem. Szerencsére akadnak olyanok is, akiktől tanulni lehet, akiknek nagyon megy. Nem bántani szeretnénk, csak ízlést formálni.    

IGENNEM


Nem szépítünk: sem a hófehér, "bordázott" bunda, sem a ruha színe-fazonja nem a mi ízlésvilágunk, de attól még elismerhetjük a szerelés érdemeit, például, hogy ebben a műfajban sikerült valahogy látványosat alkotni, de még épp a giccs határain belül maradni. Az ékszerezés finom, a kis laptáska jól mutat, és a dekoltázs ugyan meglehetősen mély, de nem agresszíven tolakodó. A cipő színén még gondolkodtunk volna.Nézzük először egészben: szerintünk nagyon előnytelen volt a fazonválasztás, mind a lábak kitakarása, mind a derék hangsúlyozása miatt. Ezek után már szinte mindegy is, hogy a cipellő nyitott orrú. Pedig a ruha nem rossz, szépen fénylik-csillog az a fekete, de úgy véljük, báliruha-divat ide vagy oda, ennél kicsit szigorúbban kellett volna eljárni a választáskor - mert a trendiség messze elmarad a harmonikus megjelenés mellett. Még az Operabálon is.     LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés