free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk: rendhagyó operabáli rosszallás

Borsa         Címkék: báliruha, divat, nem, operabál, zakó 27 hozzászólás

Előnytelen adottságaink elfogadása évekbe kerülhet, és nem kevés idő, míg megtanulunk ennek megfelelően öltözködni. Ha megtanulunk. Példák erre is, arra is.

Nem egyszerű megtanulni elfogadni magunkat a hibáinkkal együtt, de még nehezebb feladat, hogy adottságainknak megfelelően öltözködjünk. Vannak olyanok, akik a szépérzéknek hátat fordítva erőteljes ízlésrombolást követnek el egy-egy nem megfelelő vagy nem megfelelően viselt ruhadarabbal, és évekbe kerülhet, mire megtanulják mit lehet, mit nem. Szerencsére akadnak olyanok is, akiktől tanulni lehet, akiknek nagyon megy. Nem bántani szeretnénk, csak ízlést formálni.  

NEMNEM


Két NEM-ünk még sosem volt, megtörjük egyszer ezt is. Emitt is, amott is a kísérő rontja az összképet - mert a kisasszony dögös-vörös szerelésével amúgy nincs bajunk. Vérbő, kacér, és bár nem a mi esetünk, pfújolni se tudunk rá. Hanem az uraság. Amennyire tudjuk, illendő lett volna a frakk, bár sokak bújtak egészen másba. Ez a vörös bársonyzakó szerintünk nemcsak ronda, nevetséges is, és a legkevésbé sem férfias vagy elegáns - sajnos, ezen a gagyin nem emel a hófehér gentlemankesztyű meg a szép csokornyakkendő sem.Jajj… Kezdjük is ezzel. Bár sikerül évről évre alulmúlnia magát az operabáli közönségnek, azért gondolnánk, hogy mégsem egy B kategóriás Las Vegas-i kaszinót kéne itt megidézni húsz évvel ezelőttről. A férfiember frizurájára eleve nem keresünk jelzőket, de a csillogós zakó fehér csokornyakkendővel nekünk a piacosság és a műmájerség non plus ultrája, ami többek között azért is kár, mert a hölgy külseje amúgy egészen rendben van, sőt kifejezetten élvonalbeli, elnézve a széles sokaság ruhaválasztását.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés