free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk ballonkabátban

Borsa         Címkék: ballonkabát, divat, ilyenekvagyunk, kirakat, trenchcoat 41 hozzászólás

Az idén divatos ballonkabátok, trench coat-ok viselhetők szoknyához, nadrághoz egyaránt, persze a körítés ennél a ruhadarabnál sem mindegy. Az utcán láttuk.

Idén válogathatunk a különböző stílusú ballonkabátok, trench coat-ok között, nem lehet okunk panaszra. Valóban öltöztet és az egész megjelenésnek ad egyfajta keretet, de a kellemes, önazonos és harmonikus megjelenéshez nem elég egy ilyen jellegű átmeneti kabát felvétele - a kiegészítőkre és az egyéb ruhadarabokra is figyelni kell.Egyszerű, mégis nagyszerű - engedjétek meg, hogy ezzel a közhellyel éljünk, ugyanis a képen látható lány nem sokat variált fent látható öltözékén, de látjátok: nem is nagyon kellett. Semmi sem hiányzik ebből a szettből: a világos színű ballonkabáttal igen jó kontrasztot alkot a kék farmernadrág, amihez szerencsére nem egy fekete lábbelit és egyéb kiegészítőket gondolt felvenni utcamodellünk. A cipő és a táska barna színe remekül passzol a kabáthoz, és a sál, amivel kiegészítette ezt a kora őszi, ám vidám hangulatú összeállítást, nos a sál mintájában is visszaköszön a kabát világos, a cipő és a táska sötétebb, barna színe, amivel egyfajta keretet ad ennek a szettnek. Több helyen is elronthatta volna ezt a szettet, de a kevesebb, több elvet követte.
Itt egy roppant csinos lány, aki nagyon helyesen kiválasztott egy fekete inget és egy fekete sálat felülre - ez igazán jól megy a piros kabáthoz. Ehhez azonban nem egy fekete nadrágot húzott fel és egy fekete őszi cipőt, hanem egy fehér farmert és egy télies, vastag csizmát. Mivel a lány kabátja nyitott, bepillantást engedett nekünk, hogy láthassuk: túlságosan nagy a kontraszt az alsó és felső rész között, amibe ráadésként a szürkés-barnás is bezavar. Ha egy fekete nadrágot venne fel a farmer helyett és a csizmát is lecserélné egy fokkal nőiesebb, semmi esetre sem egy télies darabra, kevésbé lenne kaotikus ez a szett. Fontos tudni, hogy a trench coat, azaz a ballonkabát egy őszi-tavaszi viselet, nem illik hozzá a téli csizma.
LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés