free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Újabb francia divatház maradt tervező nélkül

Borsa         Címkék: dior, divat, kirakat, kishír 0 hozzászólás

A Dior után a Balmain is megvált vezető tervezőjétől, bár kevésbé botrányos körülmények között. Az utódjáról egyelőre még nincs hír.

Februárban John Galliano a Dior-háztól való menesztésétől volt hangos a sajtó, de úgy tűnik, nem ő volt az utolsó, aki ilyen sorsra jutott. A több mint 65 éves múltra visszatekintő divatház, a Balmain is megvált tervezőjétől, Christophe Decarnin-tól, aki 2005 óta töltötte be ezt a posztot. Ezalatt teljesen megreformálta a ház klasszikus, francia eleganciát képviselő stílusát, ehelyett 1 millió forintos bőrnadrágokat és másfélmilliós military dzsekiket dobott piacra, amit olyan sztárok viseltek előszeretettel, mint Kate Moss vagy Rihanna. A legdrágább kézzel varrott krokodilbőr kabátért 73000 dollárt, azaz nagyjából 14 és fél millió forintot kell fizetniük a rajongóknak.Decarnin távozását nem indokolták, de az már találgatásokra adott okot, hogy a tervező nem jelent meg a Balmain 2011 őszi/téli bemutatóján, sokan gyenge egészségügyi állapotáról pletykáltak, sőt az is felmerült, hogy esetleg idegösszeroppanást szenvedett. Az utódja kilétét egyelőre homály fedi, de bennfentesek szerint a ház belülről fog kinevezni valakit a helyére.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés