free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

A barátnőm barátnője

HT2         Címkék: barátnő, barátság, férfi, hímtag, kapcsolat 0 hozzászólás

Múlt héten a barátok barátnőiről volt szó, most a barátnő barátnői kerülnek Hímtag kettő célkeresztjébe. És egy kicsit mindenki gyanús.

"A barátnőm barátnője az én barátnőm is" - ezt a szállóigét ebben a formájában egy barátnőm barátnőjétől hallottam először. Nem lesz belőle pikáns sztori, viccelődtünk. És ha nem viccelődünk, akkor sem lett volna pikáns sztori, mert nem akartunk egymástól semmit. Nem is bírtuk egymást, én legalábbis őt biztos nem, de szerintem ő sem engem. Izé, "nem voltunk egy hullámhosszon". Így visszagondolva mondjuk az akkori barátnőmmel sem annyira. Azért azt persze nem mondhatom, hogy ő szerette el mellőlem, nyihaha, de mondjuk a barátságuk tovább tartott, mint a párkapcsolat, pedig utóbbi kezdődött hamarabb. Na hát ennyit arról, hogy a barátnőm barátnője az én barátnőm is, már ha minden pikantériát kizárunk a mondat lehetséges jelentései közül.

És akkor még finom is voltam. Mert végül is a barátnő barátnője, az valamennyire mindig problémás eset. Vagy olyan, mint a fentebb bemutatott illető, azaz zavar, netán égő is, és mivel égeti a barátnőmet azzal, hogy vele van, éget engem is, vagy jó fej, de az megint problémás eset, mert az ember akaratlanul is elkezdi hasonlítgatni a saját partneréhez. És minél régebbi a kapcsolat, annál jobbnak tűnik a harmadik szereplő. Elnézést. Ez persze itt csak párezer betű egymás mellett, nyilván sokkal drasztikusabb és sarkosabb, mint a valóság, ahol az estek nagyobbik részében mindez megmarad, khm, elméleti síkon.Azt viszont nem lehet kikerülni, hogy az emberek - direkt nem azt írom, hogy férfiak - többsége azért tartja magát ahhoz a viccnek ócska, életbölcsességnek viszont nem utolsó szállóigéhez, hogy "hűségi fogadalmat tettem, nem vakságit" (cizelláltabb formában: "attól még, hogy diétázom, az étlapot megnézhetem"). Na most az utcán szembejövő nőhöz képest a barátnő barátnőjének optimális esetben behozhatatlan előnye van ez ügyben, mert nemcsak szembejön, hanem - változó intenzitással, de - mégiscsak ott van. Azt meg ugye nem kell mondani, hogy ilyen szituációban nem a rossz tulajdonságok tűnnek fel, hanem pont az, ami a partnerből hiányzik, ráadásul még könnyű kiszínezni is mindent, mert annyira ugye nem intenzív a kapcsolat, hogy mélyebben is foglalkozzon az ember azzal, amit lát, hall, érez, tudomisén.

Minthogy mindez persze általában megmarad elméleti síkon, per pillanat inkább csak az ördögöt festem a falra - tudomásom szerint soha senki nem rejtegette előlem a barátnőit. Más szóval a valóságban létezik az otromba hülye liba és a barátnőnél jobb barátnő közti középút, sőt igen vaskos, mert hűséget, azt fogadtunk, és még egy férfi sem feltétlenül olyan hülye, hogy feladjon valami biztos és működő dolgot egy bizonyos szempontból eleve halálra ítélt, de minimum veszedelmes viszonyért (szociokulturálisan kicsit később ébredők kedvéért: kegyetlen játékért). Elméletben viszont, tartok tőle, egyáltalán nincs ilyen békés határmezsgye. Vagy nem haver a barátnő barátnője, vagy tetszik egy kicsit. Ó, milyen kegyetlen az élet.Hogy én azért ne legyek olyan kegyetlen, idézném itt egy barátomat, akit amúgy is gyakran szoktam idézni, mert szeretem ezt a néhány mondatát (idézőjelbe viszont nem teszem őket): nem az számít, hogy mit mondunk, de még csak nem is az, hogy mit gondolunk - kizárólag az, hogy mi történik (és még az sem mindig). Akit megcsal a barátja a barátnőjével, azzal ez történt, akit nem, azzal nem történik semmi. Még csak agyalni is fölösleges rajta, hogy mi jár a férfi eszében, mert halálosan mindegy, hogy mire gondol, ha a végén tett követi az elméletet - és akkor is halálosan mindegy, mit gondol, ha aztán nem csinál semmit. Én sem rugózom rajta túl sokat, hogy az én barátnőm barátnőjének a faszija akár ugyanilyeneket is gondolhat a csajomról. Még akkor sem nagyon, ha esetleg konkrét jeleit is látom, mert hát mivel lehet erre reagálni? Féltékenységi jelenet? Verekedés? Faggatózás, követelődzés? Ugyan már, mit változtat az. Szerintem maximum némi önvizsgálatnak van értelme. Annak révén viszont mindenki beláthatja, aki nem hazudik magának, hogy nagyjából ugyanúgy működünk.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés