free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

A barátnőm férjhez megy...

Borsa         Címkék: barátnő, esküvő, házasság, púder 3 hozzászólás

Nem könnyű helyesen viselkedni, ha férjhez megy a legjobb barátnőnk. Tippek, hogyan viseld méltósággal, mert a szingli lét sem tart örökké.

Ha legjobb barátnőnk férjhez megy, nem kell a pánik. Borsa tippeket ad, hogy kezeld felnőtt és igaz barát módjára a helyzetet. Jó esetben a szingli lét nem tart örökké.  Te pedig természetesen segítesz is, és persze mosolyogva teszed, még akkor is, ha azt a mosolyt néha bizony szabályosan erőltetned kell. Emiatt azonban ne érezd magad bűnösnek! Hiszen most csupa olyan felelősség hárul rád, amik újak a számodra, visszafelé viszont sokkal kevesebb törődés jut neked, mint amit a barátságotok évei alatt megszoktál. Teljesen emberi dolog, ha ez zavar.

Az érem két oldala

Egy esküvő kétségkívül meghatározó esemény az ember életében. Rengeteg munka van abban, hogy a tündérmese - ha csak néhány órára is - de valósággá váljon. Az éremnek persze két oldala van.Egy pazar esküvő bizony egyáltalán nem garantálja a tökéletes házasságot. Az, hogy a barátnőd most férjhez megy, nem jelenti azt, hogy egyirányú jegyet váltott az életfogytig tartó, felhőtlen boldogságba. A házasság igenis munka és bizony ő sem áll éppen egy egyszerű időszak előtt.

Ne hasonlítsd össze!

Egy tökéletes világban azt éreznéd, hogy a barátnőd vőlegénye a te tágabban vett családod része is. A világ azonban nem feltétlenül tökéletes. Előfordulhat, hogy félted a "pozíciódat" és összehasonlítgatod a két - a barátnőd és közted, valamint a közte és a vőlegénye közötti - kapcsolatot, mivel nem tudod kezelni, hogy a figyelmén bizony osztoznod kell a párjával, sőt, neki jut a több és neked a kevesebb.Ha pedig mindezt még érezteted is vele, az akár a barátságotokat is megmérgezheti, hiszen valószínűbb, hogy egy ilyen esetben a párjához fog húzni. Ne jussatok el idáig! Tudatosítsd magadban, hogy a két kapcsolat nem összehasonlítható, hiszen más és más a természete. Hidd el, hogy attól, ha férjhez megy, még ugyanúgy szüksége lesz rád is, csak másképpen mint eddig. Változás következik, akkor is, ha készen állsz rá és akkor is, ha nem.

Ha szingli vagy…

A házasság rengeteg előnnyel jár. Ugyanúgy, ahogyan a szinglilétnek is megvannak a maga előnyei. Az, hogy a legjobb barátnőd férjhez megy, benned is felkavarja az állóvizet. Talán itt az ideje, hogy meglépj néhány olyan dolgot, amit már régóta szeretnél, de eddig kényelmesen halogattad. Annyi minden van, amit egyedülállóként is simán megtehetsz, sőt, úgy még könnyebb is. Gondold végig, mik azok a dolgok, amikre már évek óta vágysz és vágj bele!

Megérdemli

Ez a nap a legjobb barátnőd nagy napja, jó esetben élete egyetlen esküvője. Megérdemli, hogy ezen a napon ő álljon a reflektorfényben, hogy minden a lehető legjobban sikerüljön és hogy ezért te is megtedd a tőled telhetőt. Ehhez pedig bizony hozzátartozik az is, hogy te is jól érzed magad és valóban osztozol az örömében. Ne felejtsd el: talán egy napon ő is viszonozhatja majd neked mindezt.
 


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés