free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

A baráti flörtök margójára

Borsa         Címkék: barátság, flört, hímtag 2 hozzászólás

HT2 a barátságok és a párkapcsolatok útkereszteződésében állt meg. Barátok és barátnők, gerinctelen alakok, altesti ingerek és észérvek a vizsgálóasztalon.

Általában eléggé szószátyár vagyok, ha a kezembe kapok egy billentyűzetet, de ezt a mai hegyi beszédemet nem szeretném elhúzni. A témát már többször érintettem a korábbiakban, volt szó róla felületesen és kicsit belemenősebben is, meg komolyan és vicceskedve is, de az eddigieknél, azt hiszem, egy kicsit többet érdemel, és már gyűlik is bennem vele kapcsolatban a mondanivaló egy ideje, úgyhogy most akkor letudnám, ha szabad. Szóval a helyzet az, hogy én alapvetően egy nagyon naiv meg jóhiszemű gyereknek indultam, mostanában meg már egyre kevésbé vagyok az, de ettől még mindig úgy gondolom, hogy sem nekem, sem másnak nem kéne egymáshoz képest rangsorolni a párkapcsolatot meg a barátságokat, mert azok nem egy ligában játszanak, és normális esetben épp ezért szentek és sérthetetlenek is a másik szempontjából. Vannak viszont, akik ezt nem így gondolják, és emiatt én meg a magamfajták is kénytelenek vagyunk átértékelni a dolgokat.

Nem drámázni akarok, nekem is volt már olyan csajom, aki előtte valamelyik barátommal járt, lett már az én volt csajomból is barátom barátnője, harag nélkül le lehetett vezényelni mindent, mindenki értette, miről van szó, tiszta víz került a megfelelő pillanatban a pohárba, ezzel így semmi probléma nincs is. A szarkeverést viszont ezen a vonalon baromira nem szívelem, és eléggé elkeserít, hogy mennyire sokszor kell vele szembesülnöm úgy a saját ügyeimben, mint a barátaimtól hallott sztorik révén. Én ugyanis tényleg nem hiszem, hogy olthatatlan vágyak ide, fékezhetetlen gerjedelmek oda, némi minimális önuralmat nem tud magára parancsolni az ember. Megy nekem is, megy még szerencsére egy csomó férfinak meg nőnek is, akiket ismerek, és szerintem nem mi vagyunk a hülyék.A dolognak két oldala van, és mindkettővel volt alkalmam találkozni. Az egyik az a helyzet, amikor az én (volt) nőmet csücsörgi körbe valaki, akit a barátomnak, vagy akár csak a haveromnak tartok. Ahogy egy kicsivel följebb írtam, vannak szituációk, amikor ez is kezelhető – nyilván nem akkor, ha valaki lenyúlja a csajomat, meg eleinte nagy valószínűséggel akadnak nehézségek is az ügy feldolgozásában (akár marha nagyok is), de ha látszanak a miértek, azt el tudom fogadni, hogy egy ismerősömmel jön össze az én valamikori nőm. Azt viszont egyetlen férfiismerősöm sem gondolhatja komolyan, hogy pusztán azért, mert én is elég sokat gondolkodom a farkammal, majd el fogom nézni neki, hogy a létszám növelése kedvéért egy olyan nőt is szívesen beemelne a lyukgyűjteményébe, aki velem jár, vagy akár csak járt is valaha. Én is szoktam töprengeni olyan dolgokon, hogy „mi lenne, ha”, de azt is tudom, hogy az ilyesminek hol van a határa, és ugyanígy tudják azok is, akiket tényleg a barátaimnak tarthatok. Akiről ez nem mondható el, az simán gerinctelen.

A kérdés másik fele az, amikor egy barátom csaja, vagy akár a volt csaja gondolja azt, hogy még beférnénk egymásnak az életébe mi is, legalábbis átmeneti jelleggel, vagy éppen engem akar a háztáji perpatvarok rendezésében beáldozható gyalogként használni. Én megértem azt, ha az imént gerinctelennek nevezett alakok között forgolódva elkezd úgy tűnni, hogy mindent lehet, de én azért ezúton is szeretném jelezni, hogy nem. Illetve lehetni lehet, csak nem biztos, hogy sikerül is. A farkamat el lehet gondolkodtatni, sőt nem is nehéz – nem tagadom azt sem, hogy amikor így bekóstolnak, mindig megszédülök, mi több, küzdenem is kell magammal, mert hát roppant imponáló tud lenni a dolog, meg külön pikantériája is van. Minden vér viszont akkor sem fog kimenni az agyamból, és egy igazán jó barátságot még abban az esetben sem fogok beáldozni egy dugás kedvéért, ha Rihanna, Hayley Williams és Natalie Portman egymásba karolva óhajt átköltözni az én ágyamba. Aki ilyen nő, az ugyanis egy k… kígyó, olyat meg lehet venni pénzért is, igazit.

Én elhiszem, hogy ezzel a hozzáállással most baromi maradinak és fatökűnek tűnök, de én is pont annyira lenézem az említett alakokat, mint ők engem, úgyhogy a különbség pusztán annyi köztünk, hogy nekem van igazam.  Nyilván mindenkinek limitáltak a lehetőségei, mert hárommilliárd (vagy mennyi) ellenkező nemű ember csak papíron áll rendelkezésre mindnyájunknak, de azért annyira primitívnek sem muszáj lenni, hogy csak azt vegyük észre, aki előttünk van, meg ami az altestünkkel történik. Na, hát csak ennyit akartam mondani, és igen, volt benne konkrét üzenetérték.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés