free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk barnában

Borsa         Címkék: barna, divat, igen, ruha, utcánláttuk 34 hozzászólás

Előnytelen adottságaink elfogadása évekbe kerülhet, és nem kevés idő, míg megtanulunk ennek megfelelően öltözködni. Ha megtanulunk. Példák erre is, arra is.

Nem egyszerű megtanulni elfogadni magunkat a hibáinkkal együtt, de még nehezebb feladat, hogy adottságainknak megfelelően öltözködjünk. Vannak olyanok, akik a szépérzéknek hátat fordítva erőteljes ízlésrombolást követnek el egy-egy nem megfelelő vagy nem megfelelően viselt ruhadarabbal, és évekbe kerülhet, mire megtanulják mit lehet, mit nem. Szerencsére akadnak olyanok is, akiktől tanulni lehet, akiknek nagyon megy. Nem bántani szeretnénk, csak ízlést formálni. 

IGENNEM


Óriási kunsztok és nagy, látványos megoldások helyett szerintünk egyetlen párosítás miatt lesz igazán jó a cucc: ez a táska és a csizma kettőse. És külön-külön is jár a dicséret az egyes daraboknak - a táska nekünk kifejezetten tetszik, a csizma fazonja-szára-bővítése meg elég eredeti ebben a műfajban. A kabát és az alóla kilógó elemek meg annyira nem tetszenek, de nem is lesz tőlük diszharmonikus a toalett.Nagy fekete pontot adunk a táskára. Akkorát, hogy egyenesen a nem oldalra vándorolt vele alanyunk, és ez azért nagy kár, mert minden más nagyon jól néz ki, a csaj különösen. A szűk nacija például remek, az övét és a csizmáját is nagyon csíptük, és a barna bőrdzseki is jó választás. Ilyen jól összerendezett szerelést pedig nagy-nagy kár egy fekete vászontáskával elszúrni. Sajnáljuk.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés