free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Bénázásból jeles

Borsa         Címkék: béna, hazugság, púder 2 hozzászólás

Lehetünk bármilyen határozottak vagy magabiztosak, akkor is megesik néha, hogy egy-egy helyzetben, magunk sem tudjuk miért, nem merünk őszinték lenni.

Nem egyszer előfordul, hogy egy helyzetben ahelyett, hogy őszintén bevallanánk a kínunkat, a bonyolultabb utat választjuk, nem szólunk, ferdítünk, kicsit talán hazudunk is, aztán sokkal nagyobb galibába kerülünk, mintha töredelmesen vallottunk volna az elején. Példákból bőven spájzoltunk már, a szerkesztőség tagjait végigkérdezve legalábbis ez derült ki.


 
Voltak olyan sztorik is, amit le sem merünk írni. Legyen elég annyi, hogy egy csillagos ötöst érdemlő tragikomédia is bőven elbújhat mellette. De azt sem fogjuk sosem elfelejteni, amikor a szomszéd bácsi megkérdezte, szeretjük-e a spenótot, mert éppen azt főzött, mi meg nem mertük elmondani, hogy nem (fogalmunk sincs miért), kértük, aztán szégyenszemre teliokádtuk a mellékhelyiséget még akkor, melegében.

Vagy az ajándék ruhára azt mondtuk leendő anyósunknak, hogy ez a kedvenc fazonunk, közben meg legszívesebben a szekrény mélyére rejtettük volna (rejtettük is). Aztán a harmadik darab után már kénytelenek voltunk felvenni, pedig kikerülhettük volna. De olyan is akadt, aki nem merte bevallani, hogy WC-re kell mennie, aztán finoman szólva, nem lett szép vége a történetnek. És a sor folytatható. Máskor olyan magabiztosak tudunk lenni, néha meg elcsúszunk egy tányér spenóton. Vajon miért csináljuk ezt?  Bénázunk, vagy szimplán önsorsrontunk?LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés