free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

5 mikrotrend, amiből 2011-ben már nem kérünk

Borsa         Címkék: 2011, divat, ízléstelen, lista, trend 12 hozzászólás

Összegyűjtöttük azokat a béna és/vagy unalmas mikrotrendeket, melyek reményeink szerint ebben az évben eltűnnek majd a színről. Lista.

Hosszan tudnánk sorolni azokat a mikrotrendeket, melyek vagy már eleve nem tetszettek, vagy pedig olyan dózisban kaptuk őket az utóbbi szezonokban, hogy ennek hatására lett elegünk belőlük. Egy ötös listára szorítkozva jöjjenek most a legzavaróbbak, melyektől remélhetőleg a 2011-es év megszabadít bennünket.

Állatminták

Igen, valóban vannak nők, akik nagyon tudják viselni és vannak divattervezők - például Roberto Cavalli - akik zseniális állatmintás darabokat alkotnak. Azonban az, ahogy ez az irányzat az utcai divatban általában véve megmutatkozik, leginkább az ízléstelen és a kiábrándító jelzőkkel illethető. A butikok és a fast fashion divatházak megkegyelmezhetnének végre…
Virágminták

A 2010-es tavaszi-nyári szezon slágere volt a virágminta. Alapvetően nem voltak ezzel kapcsolatban ellenérzéseink, a nem túl nagymamás és nem is tapétákat idéző változatokat még szerettük is. Azonban amennyi tavaly jutott a virágmintás cuccokból, bőven elegendő is volt. Ebben az évben már nem tudnánk szeretni.

Kismama szabás

Oké, hogy kényelmes, hogy ápol, eltakar, a poci és az úszógumi diszkréten rejtőzhet a drapériák alatt  de… Az ilyen szabású holmikban még egy gyakorló anorexiás tinilány is úgy fest, mintha már legalább a hetedik hónapban járna. Hagyjuk meg ezt a viseletet a kismamáknak és azoknak a nőknek, akiknek tényleg ez a legelőnyösebb! Mindenki más pedig próbálja meg rafináltabban, fantáziadúsabban megoldani!Basanadrág

Az üzletekből szerencsére javarészt már eltűntek, a ruhásszekrényekből azonban - különösen a kellemesebb hőmérsékletek beköszöntével - gyaníthatóan még elő fognak kerülni idén is a basanadrágok. Akiknek pedig eddig nem állt jól - márpedig sajnos ők vannak többen - azoknak továbbra sem fog.

Csizmaszandál

Minden idők egyik legidiótább lábbelije a bokacsizma és a tangapapucs keresztezéséből létrejött cucc. A két teljesen különböző évszaknak megfelelő lábbeli bizarr szerelemgyereke jellegéből adódóan semmilyen időjárás esetén nem lehet ideális viselet. Esztétikusnak önmagában sem nevezhető, felvéve pedig ráadásul optikailag rövidíti a lábakat.  A létrejöttére is nehéz volna logikus magyarázatot találni, létjogosultsága pedig egyáltalán nincs.


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés