free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

A nap pasija: Berecz Zsombor

Borsa         Címkék: bereczzsombor, nappasija, púder 0 hozzászólás

A mai nap pasija, egy nagyon fiatal vitorlázó. Minket azokra a napsütötte arcú kaliforniai férfiakra emlékeztet, akiket csak filmekben láthattunk eddig. Szexi!

Berecz Zsombor szemtelenül fiatal, még a negyed évszázadot sem éltem meg. Ennek ellenére többszörös Laser és Sikló magyar bajnok, vitorlázásban. Számos hazai eredményei mellett a nemzetközi versenyeken is jól szerepel. A Világkupa futamain egyre jobban megy, jelenleg 38. a világranglistán. A tehetséges fiatal srác a vitorlázók szerint még őrült nagy karriert futat be, és szerintünk a csajoknál is jó eséllyel indul.

Mag Andrea

2008-ban kijutott a pekingi Olimpiára, majd a 2012-es londoni ötkarikás játékokra is megszerezte a kvótát, Ausztráliában. A verseny három csoportban zajlott, Berecz Zsombor az Ezüst flottában küzdött a kvóta megszerzéséért.  Az időjárás nem volt mindig kegyes a versenyzőkhöz, az eső és az erős szél gyakran megnehezítette a vitorlázók dolgát. A rajtokat többször el kellett halasztani, a verseny zárónapján pedig elmaradt a küzdelem. Berecz Zsombor edzője jelenleg az a Trevor Miller, aki hajdanán az eddig legjobb magyar laserest, Eszes Tamást edzette.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés