free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Megvan a legújabb Bond-lány

Borsa         Címkék: danielcraig, jamesbond, kishír, kultúrtripp 1 hozzászólás

Megvan Halle Berry, Eva Green és Gemma Arterton utódja: a készülő Bond-filmben Berenice Marlohe csábítja majd el Daniel Craig karakterét.

Bond-lánynak lenni minden színésznő számára hatalmas kitüntetés, a soron következő, 23. Bond-alkotás női főszereplője olyan ikonok nyomába léphet ezzel, mint Ursula Andress, Sophie Marceau vagy Halle Berry. A Skyfall címre keresztelt film rendezője, Sam Mendes egy eddig ismeretlen francia szépséget, Berenice Marlohe-t választotta ki Daniel Craig társaként, akit eddig leginkább csak sorozatok epizódszerepeiben láthatott a francia közönség. Természetesen visszatér a vászonra Judy Dench is, mint a keménykezű M, míg Bond ellenségének szerepét Javier Bardem-re osztották. Feltűnik majd a filmben Ralph Fieness, Ben Wishaw és a Harry Potter filmekben Narcissa Malfoy-ként feltűnt Helen McCrory is.A 2002-ben készült Die Another Day (Halj meg máskor!) óta ez lesz az első olyan Bond-film, amiben feltűnik Miss Moneypenny, a Bond iránt romantikus érzelmeket tápláló titkárnő is, akit Naomi Harris alakít majd.


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Megszületett...

A zeneiparnak új hercegnője lett: Beyonce és Jay-Z hétvégén világra jött kislányát máris mindenki imádja.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés