free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Beth Ditto ismét ruhát tervez

Borsa         Címkék: bethditto, divat, gossip, kollekció, tervez 1 hozzászólás

Beth Ditto, a Gossip excentrikus énekesnője eklektikus kollekciót tervez a brit Evans márkának. Csak L-es mérettől felfelé, természetesen.

Egyre több olyan sztár dob piacra saját kollekciót, akinek eredetileg semmi köze sincs a divattervezéshez. Egy részükről aztán kiderül, hogy valóban van érzékük a komoly mellékkeresetet biztosító tevékenységhez, míg mások az első próbálkozás után rájönnek, hogy jobb, ha nem erőltetik a dolgot.

Beth Ditto az előbbiek közé tartozik, ugyanis a brit Evans márka már másodszorra kérte fel, hogy nagy méretekkel rendelkező vásárlóiknak tervezzen extravagáns holmikat. Az énekesnő állítólag már az utolsó simításokat is elvégezte a kollekción, ami majd szeptemberben kerül az üzletekbe. A ruhák stílusa eklektikus lesz, a viktoriánus kort idéző fodrok, az 1940-es évek világa és punk ruhatárra jellemző modellek egyaránt szerepelnek a 14-es (itthon 42-es) mérettől kezdődő ruhák között.

www.belfasttelegraph.co.uk
Beth Ditto

Beth Ditto a divatvilág egyik legnagyobb ikonja, és ez most szó szerint értendő. Az énekesnő a brit méretezés szerint 22-es, azaz XXL-es ruhákat hord. A nyíltan leszbikus énekesnőt egyáltalán nem zavarja, hogy enyhén szólva is túlsúlyos, és azt sem, hogy mit gondolnak erről az emberek. A fogyókúra szerinte túlságosan időigényes dolog, nagyon szereti a gyorséttermi kaját. 2007-ben le is vetkőzött egy magazinnak, és beszólt a sovány női testet népszerűsítő meleg divattervezőknek.

A 28 éves sztár 2009 júliusában dobta piacra a brit márkával közös első kollekcióját, amelyben dominómintás cicanadrágok, egybeszabott háremnadrágok, magas derekú ceruzaszoknyák és fekete dzsekik találhatók. "Nem minden nagydarab csaj olyan bátor, mint én" - mondta a visszafogottabb darabokról az énekesnő.  LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés