free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Beyoncé kirúgta az apját

Borsa         Címkék: beyoncé, család, kirakat, kishír 0 hozzászólás

Beyoncé esete is jól példázza, hogy a show-business és a család nem mindig fér meg egymás mellett. A 29 éves énekesnő kirúgta menedzser édesapját.

A kis kilenc éves Beyoncé Knowles-t édesapja indította el az énekesnői pályán, Matthew Knowles húsz éven keresztül egyengette lánya karrierjét, végül állítólag közös megegyezéssel váltak el útjaik - persze csak ami a munkát illeti. Matthew azt nyilatkozta, hogy gospel együtteseinek menedzselésére szeretne ezentúl fókuszálni, de ez is csak amolyan mondvacsinált indoknak tűnik. Britney Spears és édesapja Jamie Spears, Kylie Minogue és édesanyja Carol, és Lindsay Lohan és Dina Lohan után újabb családi "vállalkozás" ért tehát véget a sztárvilágban.A döntés nem volt meglepő annak fényében, milyen szigorú főnök hírében állt az édesapa, aki gyakran igen kegyetlen lépéseket tett lánya karrierje érdekében, gondoljunk csak a Destiny's Child-féle incidensre, amikor az eredeti felállásban szereplő két lányt egy szó nélkül lecserélte - úgy hogy erről az érintettek is csak akkor értesültek, amikor meglátták a csapat új videoklipjét, természetesen maguk nélkül.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés