free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Tedd menővé a bringád néhány ezresből

Borsa         Címkék: , bicikli, kerékpár, púder 9 hozzászólás

Elég egy ezer forintos tanyabringa, néhány kreatív ötlet, egy kis festék, ecset és máris kész a bringád legújabb stílusa. Ha elég ügyesek vagyunk, garantáltan minden szembejövő utánunk fordul, de legalábbis a cangánk után.

Vidéken néhány ezresért lehet már kerékpárokat kapni sőt, ha elég élelmesek vagyunk, akkor akár ingyenesen is hozzájuthatunk egy kétkerekűhöz. Persze ezeknek a bicikliknek a műszaki állapota hagy némi kivetni valót maguk után, és bizony esztétikailag sincsenek éppen a topon, azonban egy-két eszköz beszerzése után, és néhány óra kreatívkodást követően lesz egy tuti bringánk. Amire szükségünk van: csiszoló papír - finom -, akril festék, matricák, stencilek, néhány közepes és vékonyka ecset és a két kezünk.

www.electrabike.com


Miután szervizeltettük a cangánkat, és elhatároztuk, hogy bizony mi pimpeljük fel a kerékpárunkat, akkor készítsünk terveket, hogy milyen színűt szeretnék, milyen mintákat akarunk használni. Ezt követően szerezzük be a kellékeket és álljunk neki az alkotásnak. Mivel néhány ezer forintos befektetésről van szó az sem probléma, ha elrontjuk, hiszen nagy anyagi veszteség nem érhet minket, ráadásul újabb lendülettel, ismét megpróbálhatjuk a díszítést. Ha megvan a stílus, az utolsó körben jöhet egy-két, a képen látható csajos kiegészítő is - de ezek már ugye nem ezer forintos tételek.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés