free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Cucckereső: bikinik minden alakra

Kádas Andi         Címkék: bikini, cucckereső, divat, fürdőruha, kirakat 16 hozzászólás

Sorozatunkban egy konkrét cuccot célzunk be, és addig keresgélünk, míg rá nem találunk a legjobbra. Ezúttal bikiniket kerestünk különböző alkatokra.

Ismét elérkeztünk az évnek arra a pontjára, amikor a fürdőruha-nézegetés már nem csak a nyaralásról való ábrándozásról szól, az üzletek polcaira megérkeznek a színesebbnél színesebb darabok, mi pedig hirtelen azt sem tudjuk, melyiket szeressük. Persze az sem mindegy, milyen szabású darabot választunk, de ma már szinte minden alkatra találni egészen különleges fürdőruhákat. Először a bikini-felhozatalt vettük górcső alá, és nem csalódtunk...

Kis mellekre

Sárga H&M: 2580 forint
Kék-zöld csíkos Zara: 9190 forint
Türkiz H&M: 2580 forintA kis mellek gyakran ugyanakkora fejtörést okozhatnak fürdőruha vásárlásnál, mint a nagyobbak. Figyelni kell arra, hogy a felső szép formát kölcsönözzön a mellnek, esetleg emeljen is kicsit, és mindenekelőtt ne csúszkáljon. Léteznek bizonyos szabásvonalak, amik szinte kizárólag kismellűeknek állnak jól, ilyen például a középen pántos ráncolt típus. Optikailag nagyítanak még a fodrok és a különböző díszítések is, a kis mellűek nyugodtan vehetnek egészen színes, mintás darabokat. Aki ilyen bikiniket szeretne, nézzen körül a H&M-nél, ahol idén hihetetlenül alacsony áron találunk egészen szép bikiniket.

Nagy mellekre

Fekete-fehé Calzedonia: 14 000 forint
Szürke pöttyös H&M: 5990 forint
Narancssárga Marks & Spencer: 15 980 forintA teltebb domborulatokkal megáldott nők számára a legfontosabb szempont a bikini kiválasztásánál a mell megfelelő tartása, éppen ezért elengedhetetlenek a szélesebb pántok, és a merevítés. Semmi esetre se válasszunk középen pántos darabot, mert egyáltalán nem tart, és azt a benyomást kelti majd, mintha a mellünk megereszkedett volna. A legnagyobb kínálatot ilyen típusú bikinikből a Marks & Spencer-nél és a Calzedonia-nál találtunk, mindkét helyen kaphatunk fiatalosabb és elegánsabb verziókat is.

Trendi

Mintás Magistral: 17 990 forint
Fehér F&F: 3605 forint
Kék Calzedonia: 11 200 forintAz idei bikinidivat egy az egyben a tavasz/nyári ruhatrendeket követi, felbukkannak a csipkék, a horgolt textúrák, a szín-blokkok, de választhatunk virágos, levél mintás vagy gyümölcs mintás darabok közül is. Elmehetünk a 70-es évek felé, viselhetünk egészen elvont mintákat, de megmaradhatunk a minimalista vonalon is, tehát gyakorlatilag minden belefér, de a bikini szabását tekintve legyen kissé modernebb, mint a korábbi szezonokban, ahogy azt például a Calzedonia felsőjén is láthatjuk.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés