free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

A legbizarrabb plasztikai műtétek

Borsa         Címkék: barbiebaba, bizarr, michaeljackson, műtét, plasztika 8 hozzászólás

Vannak, akik nem egyszerűen szépek akarnak lenni, hanem más létező, illetve kitalált személyekké műttetik magukat. Bizarr plasztikai műtétek.

Az alábbiakban arra mutatunk példát, mondhatnánk, hogy emberi hülyeségre, hogyan tud valaki egy valós vagy vélt személy bűvkörébe kerülni, és mi mindent tesz meg annak érdekében, hogy hasonlítson rá.

Annak ellenére, hogy közismert, hogy a Barbie baba biológiai képtelenség a méreteit illetően, egy brit családanya nem sajnált félmillió fontot, hogy két lábon járó stílusikonná plasztikázzák. Sarah Burge költséges "hobbija" akkor kezdődött, amikor évekkel ezelőtt megtámadták, megverték, és arcán helyreállító műtéteket kellett végezni. A nő azonban nem bírt leállni, több mint száz műtéten és kozmetikai kezelésen van túl, arcbőrét lézerrel fiatalították meg, mellei, hasa, feneke és még az állának kontúrja is a beavatkozásoknak köszönhetően néz ki így.

Jessica Rabbit

Egy 57 éves nagymama egy szexi vörös képregényhősre akart hasonlítani, és az sem zavarta, hogy az említett bombázó egy nyúl. Mindössze egy hét alatt fiatalabb arcot, egy sor Botox injekciót és hatalmas melleket kapott, 16 ezer dollárért.

www.oddee.com

Állítólag megkereste a Playboy, de a bizarr fotósorozatból szerencsére azóta sem lett semmi.

Saját lánya

Egy 50 éves brit nő több mint 3 millió forintnak megfelelő összeget költött plasztikai sebészekre, hogy úgy nézzen ki, mint nála 22 évvel fiatalabb lánya.

www.oddee.com

Állítólag nem a férfiak, hanem saját önbecsülése miatt kellett az egész. Most a saját lánya ikertestvérének nézik.


Volt feleség

Egy kínai férfi azt akarta, hogy mostani felesége tökéletesen úgy nézzen ki, mint néhány évvel korábban autóbalesetben elhunyt régebbi párja. Az új asszonyt egyébként is csak azért vette el, mert egy kicsit hasonlított a régi feleségére. Ennek ellenére a nő beleegyezett a plasztikai műtétekbe, mert a családja mindennél fontosabb neki, és csak abban reménykedik, hogy végül nem lesz csúnya.

Nefertiti

Van, aki nem feltétlenül a 21. század szépségideálját tartja követendő példának. Egy Nileen Namita nevű háromgyerekes anya a fejébe vette, hogy pontosan úgy akar kinézni, mint Nefertiti.

www.oddee.com

A fáraónő arcáért, ami a mellszobrán még mindig jobban néz ki, a nő 51-szer feküdt kés alá, és összesen 360 ezer dollárt fizetett ki.

Jacko

Egy Michael Jackson imperszonátor, aki egyébként egy fehér nő, 16 ezer dollárt költött arra, hogy a lehető legjobban hasonlítson a néhai sztárra.

www.oddee.com

Valószínűleg megérte, mert évente ennek az összegnek több mint a tízszeresét keresi meg a hasonlóságnak köszönhetően.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés