free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

5 bizarr munka

Borsa         Címkék: kultúrtripp, lista, munka 5 hozzászólás

Az emberek jelentős része a saját munkáját tartja a létező legrosszabbnak és legunalmasabbnak. Épp ezért is mutatunk be öt igazán bizarr állást.

Valljuk be: egy munka addig könnyű, amíg nem kell elvégezni. Ez alapján a másik ember állása szinte mindig jobbnak, kellemesebbnek és kényelmesebbnek tűnik – de azért vannak kivételek. Az alábbi öt munkakörben dolgozók például egészen bizarr melókat végeznek, szóval ha valakinek panaszkodni támad kedve az állása miatt, nyugodtan vegye elő ezt a kis listát, és máris új megvilágításba kerülnek a dolgok.

Golflabda-gyűjtő búvár

Minden rendes golfpályához tartoznak vizes felületek is, hiszen nincs játék szívás nélkül. Hogy miért nem telnek meg labdákkal ezek a tavak, és hogy mi lesz azokkal a darabokkal, amik a tengerben landolnak? Nos, jönnek az e célra felbérelt búvárok, és kihalásszák őket. Méghozzá nem is kis pénzért, ugyanis a meló elég veszélyes – állítólag volt már olyan merülés is, amelyik halálesettel végződött. Még hogy a golf békés és nyugodt sport…


Csibeválogató

Akinek kicsit szerencsésebb a sorsa, az minimum egyszer játszhatott a nagymamájánál a frissen kikelt csibékkel. Gyerekkori élménynek elsőrangú is a csipogó cukiságok dédelgetése – na de felnőttkorban, hivatásszerűen csinálni már kicsit más. Márpedig van, akinek ez a dolga: naponta százával veszi a kezébe az édibédi madárkákat, és ellenőrzi a nemüket. Amellett, hogy dögunalom a szakma, még óvatosnak is kell lenni, mert a csöppségek sérülékenyek, és a jó szem is fontos, mert nem nagyon látni, amit vizsgál az ember.

Rodeóbohóc

A rodeók világa mifelénk kevéssé ismert, de filmen azért már mindenki láthatta, hogy nemcsak a nyeregben ülő dalia tartózkodik az arénában, hanem van pár segítője is, akiknek az a dolguk, hogy amikor ő leesik, elterelik a bika figyelmét. Tehát egy dühödt, taposó-öklelő állattal szemben ugrálnak, hogy őket kergesse, ne a főszereplőt. És nem elég, hogy az életveszély vállalásáért vajmi kevés elismerésben részesülnek, de még az állásuk nevével is megalázzák őket.

Ágytesztelő

Egy jó bútorgyártó nem beszél a levegőbe, amikor szuperkomfortosként hirdeti az ágyait – hanem felkér valakit, hogy kipróbálja őket. A hozzáférhető információk alapján azonban a munka sajnos nem jár állandó megbízással, és annyira nem is klassz, mint amennyire első blikkre tűnik. Ha jobban belegondolunk, folyton feküdni, sőt aludni (mert azt is kell) egy idő után azért már fárasztó, ezeknek a szegény páráknak pedig ráadásul még beszámolókat is kell írniuk arról, hogy hogyan érezték magukat, és mindenféle birizgálást is el kell viselniük, mert a tesztek közben például koffeinnel és alkohollal is telenyomják őket.

Állatmaszturbátor  

Sokat nem kell róla magyarázni – azt csinálja, amire a munkaköri leírásából következtetni lehet, azaz állatokat juttat a csúcsra. Persze nem az élvezet kedvéért, hanem azért, hogy alapanyagot gyűjtsön mesterséges megtermékenyítéshez, vagy ellenőrizze a szóban forgó példányok nemzőképességét. A szerencsésebbek elektromos kütyüket is használnak, aki viszont nem az, annak bizony a kezével kell dolgoznia. Érdekes lenne ezeknek az embereknek a nemi életét vizsgálni…
LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Megszületett...

A zeneiparnak új hercegnője lett: Beyonce és Jay-Z hétvégén világra jött kislányát máris mindenki imádja.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés