free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Egy karszalag, amivel biztonságosabban napozhatunk

Trapp Henci         Címkék: biztonság, csempe, dizájn, napozás, púder 0 hozzászólás

Az innováció nem áll meg, ha a napsugarak káros hatásainak a kivédéséről van szó. Elérhető kiegészítőt találtunk, amelynek segítségével biztosabbra mehetünk a tekintetben, hogy a bőrünk biztonságban van, még a forró nyári napokon is.

Jelenlegi időjárásunk miatt, csak vágyálmainkban jelenik meg a nyár, de higgyünk benne, hogy egy-két hét és sütkérezhetünk a napon. Ma már senki számára nem kérdés, hogy kenjük-e be magunkat fényvédőkrémmel vagy sem, már csak az a kérdés, hogy 50 pluszos tejet használjunk, esetleg gézruhában töltsük el a tengerparti nyaralásunkat.

Mivel vízpartra azért is járunk, hogy szép csoki színű legyen a bőrünk, az utóbbi variációt elve kilőhetjük, hacsak nem szenvedünk extrém napallergiába, úgyhogy marad a kenegetés. Nem tudom ti, hogy vagytok vele, de én, amikor kiérek a strandra, az első, hogy csobbanok egyet, majd ha ezzel megvoltam felkutatom a környéket, eszem és aztán napozom. Bevallom, amíg ilyen aktív vagyok - tehát nem heringként aszalódok a parton - a legritkább esetben szoktam bekenni magam. Először az indok az, hogy megyek be a vízbe, aztán meg az, hogy elmegyek enni, nem akarok a krémtől ragadni, persze, amikor a tényleges napozás kezdetét veszi, én is bekenem magam, és ötven faktor alá nem adom.


Ez itt az!

Sokszor felmerült bennem a kérdés, hogy vajon meddig védenek a különböző faktorszámú naptejek, olajok. Számtalan adat fellelhető ezzel kapcsolatban, sőt a fényvédők flakonjain is fel vannak tüntetve erre vonatkozó információk. Valahogy mégsem bízom ezekben, hiszen nem én teszteltem. Ha nem akarunk burgonyasziromra sülni, akkor még a kánikula beállta előtt szerezzünk be egy olyan karkötőt, amit, ha bekenünk a saját naptejünkkel, amivel a bőrünket is -, színváltozással jelzi, hogy mikor kell újra kenegetnünk magunkat, mert elmúlt vagy gyengült a hatás. Természetesen, miután csobbantunk a vízben, szintén figyelmeztet minket, hogy akármennyire is vízálló a jelzője a naptejünknek, kenni kell újra, és újra…

Persze hiába a csoda karszalag, azokat az alaptörvényeket, muszáj betartanunk, amelyekkel megelőzhetjük a bőrünk, egészségünk károsodását. Tehát, délelőtt tizenegy és délután három között nem szabad a tűző napon tartózkodni, még olyan naptej használata esetén sem, amire az elképzelhető legnagyobb faktorszám van feltüntetve, és soha ne higgyük el, hogy a "teljes körű védelem" felirat igaz.


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés